Vil beholde Beckham i PSG

Foto: Franck Fife / AFP / NTB scanpix

Men ønsker profilen å fortsette karrieren?

14.05.13 10:39

Selv om hans karriere som aktiv fotballspiller skulle være ved veis ende.

Flere franske medier har den siste tiden spekulert i at David Beckham legger fotballskoene på hylla for godt etter denne sesongen. 38-åringen signerte en femmånederskontrakt med de franske seriemesterne i januarvinduet, men ser altså ikke ut til å forlenge kontrakten.

Ifølge ryktene skal den tidligere Manchester United-, Real Madrid- og Los Angeles Galaxy-spilleren tiltre en ambassadørrolle for VM i Qatar 2022 når sesongen er over.

Paris Saint-Germain-president, Nasser Al-Khelaifi, håper imidlertid at han kan beholde Beckham i den franske hovedstaden.

- Vi får se hva David har lyst til å gjøre. Vi ønsker at han fortsetter hos oss. Han er en person med mange gode kvaliteter, sier Al-Khelaifi til den franske avisen L’Equipe.

- Hvis han beslutter å avslutte sin aktive karriere, håper jeg han vil bli i klubben i en annen rolle. Å ha han i klubben, både på og utenfor banen, er veldig viktig. Det er opp til ham, avslutter presidenten, som kunne juble for seriegull etter 1-0-seieren borte mot Lyon på søndag. Med seieren ligger den styrtrike klubben sju poeng foran Marseille med to kamper igjen å spille. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.