*Nettavisen* Sport.

Vil beholde Iversen

Foto: Stephen Pond (PA/Scanpix)

Har imponert Palace-sjefen.

04.04.11 12:26

Steffen Iversens kontrakt med Crystal Palace utløper etter denne sesongen, men manager Dougie Freedman vil gjerne beholde nordmannen.

Lørdag spilte Iversen hele kampen da Crystal Palace tok en meget viktig seier mot Barnsley hjemme på Selhurst Park. London-klubben hviler fortsatt på nedrykkstreken, men har nå sju poengs forsprang til Sheffield United på plassen bak. Samtidig har Bjørn Helge Riise & co. én kamp mindre spilt.

Manager Dougie Freedman er storfornøyd med det spillerne hans har levert, men våger ikke begynne å tenke for langt framover i tid. Hva som skjer neste sesong, er nemlig høyst usikkert.

Både lørdagens målscorer Neil Danns og Steffen Iversen har kontrakter som utløper i sommer. I tillegg er James Vaughan og Anthony Gardner kun på utlån fra henholdsvis Everton og Hull. Dermed kan en håndfull spillere forsvinne.

Blir det opptil manageren selv, blir det imidlertid ikke sånn.

- Jeg vil gjerne prøve å beholde alle sammen til neste år. Men sånn situasjonen er, er alt jeg kan håpe på å holde spillerne sammen inn mot den neste kampen, sier han ifølge storavisen The Sun.

Palace-sjefen tar ingenting for gitt, selv om det synes svært sannsynlig at Crystal Palace beholder plassen i mesterskapsserien.

- Vi vet ikke hvilken divisjon vi spiller i neste sesong, så det er vanskelig å planlegge. Jeg skulle gjerne gjort det, men kan ikke, sier Freedman.

(ANB)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag