RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
KLIPPER SEG? Hvis Mjøndalen rykker opp, må Vegard Hansen frem med saksa. Og håret kan dra inn et femsifret beløp.
KLIPPER SEG? Hvis Mjøndalen rykker opp, må Vegard Hansen frem med saksa. Og håret kan dra inn et femsifret beløp. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

Vil betale 10.000 for håret til Vegard (45)

Sist oppdatert:
Mjøndalen-trener Vegard Hansen er positiv.

Hansen sa før sesongen at han ville klippe sin fagre hårmanke om laget hans rykker opp til Tippeligaen.

Nå er de bare to kamper mot Brann unna å klare nettopp det.

- Står for det jeg sa
Løftet har gledet en person såpass at det mandag ettermiddag tikket inn et bud på 10.000 kroner for håret til Hansen, skriver Mjøndalen på klubbens hjemmesider.

Personen, som ønsker å være anonym, kan være sikker på at den hårfagre suksesstreneren holder ord om det blir sammenlagtseier til bruntrøyene i kvaliken.

- Jeg står for det jeg sa før sesongen. Håret faller dersom vi rykker opp. Og da er det jo bare ekstra hyggelig om noen ønsker å betale for det. Håret skal de gladelig få for den summen, sier Hansen til Mjøndalens hjemmeside.

De to kvalikkampene spilles søndag 23. november og onsdag 26. november.

Presset er på Brann
45-åringen sa til Nettavisen denne uken at Mjøndalen står godt rustet til et opprykk.

- Bøygen økonomisk går mellom 2. divisjon og 1. divisjon. Det blir bare en gullgruve for oss om vi rykker opp til Tippeligaen. Det genererer mer penger, vi får mer av TV-potten, men kan leve på samme forsiktige, måteholdne måte som alltid har gjort. Det hadde bare gitt oss enorme muligheter for framtiden. Vi kunne sikret flere års satsing med ett år i Tippeligaen, sa Hansen.

- Presset ligger uansett på Brann, eller hva?

- Det skjønner alle, at de har et voldsomt press på seg, men det får ikke vi gjort noe med. Vi kan prøve å fyre oppunder og stresse dem når kampen kommer. Vi får se om det blir litt buing, det hadde vært moro.

Selv mener Vegard Hansen å ha kontroll på sine nerver.

- Det er ingen nerver inne i bilde ennå. Spenning og forventning og glede, ja, men ikke nerver. Det er uansett mye bedre å ikke få noe du ikke har, enn å bli tatt fra noe du har, konstaterer han filosofisk.

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere