RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil bli i Pompey

Foto: Aas, Erlend (Scanpix)
Bjørn Helge Riise stortrives i Portsmouth og håper låneperioden i klubben forlenges.

Oslo (ANB):Sunnmøringen har slitt med å få spilletid i Fulham de siste sesongene – og var forrige sesong utlånt til Sheffield United. Nylig ble midtbanespilleren igjen sendt på utlån, denne gangen til Erik Huseklepps Portsmouth.

28-åringen har rukket å spille to kamper for sin nye klubb – og hevder selv at han trives godt på den engelske sørkysten.

- Jeg vil gjerne gjøre det så bra som mulig her i Pompey, og hjelpe klubben oppover på tabellen, sier lillebror Riise til klubbens hjemmeside.

Får kamptrening
Sunnmøringen er glad for å få etterlengtet kamptrening på høyt nivå.

- Jeg ønsker å spille så mange kamper som mulig mens jeg er her. Den eneste måten å oppnå det på, er å levere på banen, sier Riise – og tilføyer:

- Hvis jeg klarer det, får jeg forhåpentligvis bli i Pompey lenger, for jeg trives godt her.

Portsmouth har åpnet sesongen middelmådig med bare to seirer på ti kamper. Så langt har klubben ikke mer enn fem lag bak seg på tabellen – og ligger dermed utsatt til.

Må utnytte sjansene
Bjørn Helge Riise fikk sin debut da klubben tapte 3-2 for Peterborough nylig – og var også med da Leeds ble for sterke i påfølgende kamp.

28-åringen mener tapene var ufortjent.

- Vi skulle hatt flere poeng i de siste kampene. Jeg mener vi gjorde nok til å ta poeng i begge. Vi var riktignok svake i første omgang mot Leeds, men gutta skal ha skryt for å ha løftet seg mye etter pause, sier han.

Riise vet hva som må til for å få fart på poengfangsten.

- Det vi må sørge for nå, er å utnytte sjansene våre bedre.

Kommende lørdag er det hjemmekamp mot Barnsley. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere