*Nettavisen* Sport.

Vil bli Premier Leagues mest fryktede

Foto: Tim Chong (reuters/Scanpix)

Søndag scoret Fernando Torres sesongens første.

26.07.09 17:01

SINGAPORE - LIVERPOOL 0-5:

Cristiano Ronaldo har pakket sakene sine og reist til Real Madrid. Med ham borte har Fernando Torres alle muligheter til å overta tronen som Premier Leagues mest fryktede mann.

Og Liverpool-stjernen, som til tross for skadeproblemer scoret 14 mål på 24 ligakamper for Liverpool sist sesong, legger ikke skjul på at det er det som er målet.

– Må vinne
– Målet mitt er helt klart å bli sett på som den mest fryktede spilleren i England nå som Ronaldo er borte, sier Torres ifølge Sky Sports, men han legger til at Liverpool må begynne å vinne titler hvis det skal skje.

– Jeg vet at det kun er da folk vil ta i bruk samme ord om Liverpool og meg som de har gjort om Ronaldo og Manchester United, sier spanjolen.

Søndag scoret han sitt første mål for sesongen da Liverpool slo Singapore hele 5-0 i en treningskamp. Det var Liverpools fjerde oppkjøringskamp før sesongen, og faktisk lagets første seier i sommer.

Målfest
Selv om ikke Liverpool har briljert i de første oppkjøringskampene, har Torres tro på at klubben kan kjempe om gullet den kommende sesongen.

– For å klare det må vi ha en fantastisk sesong, men vi er sikker på at vi kan fortsette der vi slapp sist sesong og være en utfordrer til tittelen også i år.

Torres åpnet målkontoen for sesongen ti minutter før full tid i søndagens treningskamp. Målet var Liverpools fjerde av totalt fem.

Andrej Voronin ga Liverpool ledelsen rett før pause. I andre omgang scoret Krisztian Nemeth to ganger, mens Torres og Albert Riera scoret ett hver.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.