RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)

Vil bytte Bolaños med Doffen

Sist oppdatert:
Men Vålerenga vil i stedet sende Birger Madsen til Sørlandet.

Etter at toppscorer Mohammed Abdellaoue forsvant er en styrking av spillerstallen på trappene i Vålerenga.

Davy Claude Angan skal være aktuell, men det er også Starts Christian Bolaños.

Ifølge Fædrelandsvennen ønsker Vålerenga å bytte til seg midtbanespilleren, og ifølge avisen har Oslo-klubben tilbudt Start både midtstopper Birger Madsen og kantspiller Dawda Leigh.

- Det vil jeg ikke kommentere. Vi vurderer alle innspill som kommer, det har vi lovet Christian Bolaños, sier administrerende direktør i Start, Sveinung Hovstad til fvn.no.

Start skal ifølge Fædrelandsvennen ha forhørt seg om det er mulig å få bysbarnet Kristofer «Doffen» Hæstad i bytte. Det skal ikke Vålerenga være veldig ivrig etter å være med på. Samtidig er det vel grunn til å stille spørsmålstegn ved om Bolanos virkelig vil til et Vålerenga uten Moa og Doffen.

Start ønsker i utgangspunktet 7-8 millioner kroner for Bolaños, men det er en sum Vålerenga trolig ikke vil betale. Start har vært i kontakt med både FC København og Rosenborg, og sistnevnte skal ha fått et bud på fem millioner kroner avslått av Start.

Bli varslet når VIF og Start scorer:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere