Vil bytte Cole med Parker

Chelsea har tilbudt Charlton Joe Cole i bytte med midtbanespilleren Scott Parker.

14.01.04 07:40

Roman Abramovitsj prøver å hente alt som er av gode spillere. Nå er siktet innstilt på Charltons Scott Parker, en spiller som Charlton svært gjerne vil beholde. Så sent som i går var Charlton-formann Peter Varney svært misfornøyd med at Chelsea hadde forhørt seg offisielt angående Parker.

Øker trykket
Chelsea fikk beskjed om å holde seg unna.

Det har ikke Roman Abramovitsj tenkt til å gjøre. I sommer hentet han stortalentet Joe Cole til Stamford Bridge, en spiller som ikke har fått vist til fulle hva han er god for ennå. Det har blitt mye tid på benken under Claudio Ranieri, og han har allerede uttrykt misnøye med situasjonen. Det er ni midtbanespillere i Chelseas stall allerede.

Ifølge The Sun har Charlton fått tilbud om Joe Cole mot at Scott Parker går den andre veien. Men Charlton insisterer på at de ikke er interessert i noen byttehandel. De har ikke tenkt å selge Parker til noen som helst pris.

Trezeguet også
- Scott skrev under på en ny kontrakt i sommer, og han er en viktig del av våre framtidsplaner, sa Varney i går.

Chelsea skal også nærme seg en overgang for David Trezeguet. Representanter for Chelsea var i Torino i går for innledende samtaler med Juventus. En eventuell overgang vil være verdt 25 millioner pund.

Les også:

Alt om Scott Parker
Alt om Joe Cole
Alt om Charlton
Alt om Chelsea
Her er Premier League-tabellen
Øvrige europeiske ligaer

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag