Vil du vinne VIP-billetter på Ullevaal?

Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)

Bli med i Nettavisens Facebook-konkurranse, og vinn fire VIP-losjebilletter til Vålerenga - Odd Grenland.

Mandag 25. juli braker det løs på Ullevaal. Vålerenga spiller hjemmekamp i Tippeligaen mot Odd Grenland, og det kan bli med deg i Nettavisens VIP-losje.

Der kan du nyte gratis mat og drikke før kampen og i pausen, og se tippeligaoppgjøret i skinnseter på Telenor-tribunen.

Vi har fire billetter tilgjengelig, så vinneren kan ta med kamerater på kamp, og se oppgjøret sammen med en gjeng fra Nettavisen.

Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen, er å like Nettavisen Sports Facebook-sider, og komme med et innspill på konkurransen. Svarene må sendes til konkurranse@nettavisen.no

Konkurransen er som følger:

Nettavisen skal kåre de 10 verste kjøpene i fotballhistorien, og der trenger vi din hjelp. Det beste innspillet vil bli kåret av oss i sportsredaksjonen, og vinneren får altså fire billetter i VIP-losjen på Ullevaal til kampen mellom VIF og Odd Grenland 25. juli.

Gå inn på Nettavisen Sports Facebook-sider, trykk «like» og send oss et innspill om hva du mener er det verste kjøpet gjort av en fotballklubb noensinne. Skriv gjerne noen ord om hvorfor du mener akkurat det kjøpet er så dårlig. Svarene sendes til konkurranse@nettavisen.no - og kun de som er medlem av vår Facebook-side kan vinne premien.

NB: Reise til og fra kamp er ikke inkludert i premien.

Vi vil kåre en vinner fredag 22.juli, og samtidig publisere vår kåring av de ti verste kjøpene i fotballhistorien.

Lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.