RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil endre på Royal League

Sist oppdatert:
Mons Ivar Mjelde mener at Royal League bør spilles ferdig før sesongstarten i eliteserien.

Brann er inne i et svært tøft kampprogram, der 12 kamper står på menyen i løpet av én måned. Brann-trener Mons Ivar Mjelde mener derfor endringer på Royal League-oppsettet er den eneste løsningen for å unngå lignende kampprogram i fremtiden.

- Men først og fremst vil jeg si at Royal League er kommet for å bli. Men det mest ideelle hadde vært at Royal League var ferdigspilt før eliteserie-starten, slår Mjelde fast overfor TV 2 Sporten.

Han sparer flere av sine sentrale spillere i torsdagens kamp mot Vålerenga - for å ha dem i toppform til de viktige oppgjørene i eliteserien som følger på rad og rekke i mai.

Evaluering
- Jeg ville helst ha sluppet denne kampen, for å si det sånn, sier Mjelde, og fortsetter:

- Jeg mener bestemt at det hadde vært bedre om vi hadde delt inn antall lag som skulle være med og lignende, og blitt ferdige med Royal League før sesongen begynner.

Branns trener tror det kan bli endringer allerede neste år.

- Royal League-komiteén vil nok ta en grundig evaluering etter denne sesongen, og ta oss som har deltatt med på råd før oppsettet neste sesong, konstaterer Mjelde.

- Ullevaal ødelagt
Også i Vålerenga-leiren er de misfornøyde med Royal League-oppsettet.

- Det må være mulig å spille kampene på alternative arenaer i månedene desember, januar og februar. For slikt som det er blitt i år, er nasjonalarenaen ødelagt av Royal Leauge. Punktum finale, slår VIF-direktør Kjetil Siem fast.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere