Vil fjerne nye offside-regler

Bolton-manager Sam Allardyce ber FIFA revurdere de nye offside-reglene, selv om laget hans profiterte på dem i gårsdagens kamp mot Leicester.

Retningslinjene som ble innført sent i fjor, betyr at spillere som ikke rører ballen eller som direkte blokkerer for synet eller bevegelsene til en motspiller, ikke er i offside når ballen blir spilt.

Walker-tabbe
I går kveld spilte Bolton 1-1 mot Leicester. Bolton nøt godt av de nye reglene da de utliknet på dødball. To spillere sto i offside-posisjon rett foran keeper Ian Walker da frisparket ble slått, for så å løpe vekk fra keeperen.

Etter at Kevin Davies scoret for Bolton, hevdet Walker at de to spillerne hadde forstyrret utsynet hans, slik at han mistet konsentrasjonen og slapp inn et tilsynelatende enkelt skudd.

Liker det ikke
- Jeg synes FIFA har gjort en brøler her. Det er ingenting jeg kan gjøre med det, utenom å forsøke å utnytte det til min fordel. Men jeg liker det ikke. Jeg synes ikke det tilfører spillet noe annet enn forvirring. Det er ikke dommerens feil. Det er FIFAs. Forhåpentligvis gjør de om reglene, sier Allardyce til Reuters.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.