RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil forlate United

Foto: Greg Wood / AFP / NTB scanpix
- Jeg ser etter klubber, sier backen.

Brasilianske Fabio er misfornøyd med tilværelsen på Old Trafford.

23-åringen har fått minimalt med spilletid i høst – etter at han returnerte til Manchester fra forrige sesongs låneopphold i Queens Park Rangers.

Nå innser backen at han trolig må finne seg en ny klubb – for å få førstelagsfotball over tid.

- Jeg tror tiden har kommet, og jeg tror jeg kommer til dra enten i det nesten overgangsvinduet eller foran neste sesong. Det finnes gode muligheter, sier Fabio ifølge nettstedet goal.com.

23-åringen må finne seg i å stille bak blant andre tvillingbror Rafael på Uniteds høyreback, og på venstresiden i forsvaret synes både Patrice Evra og Alexander Büttner å ligge foran i løypa.

- Jeg ser etter andre klubber. Det er ingenting sikker som foreligger, så det får vi ta senere, sier 23-åringen.

- Jeg ønsker å være lykkelig. Jeg vil spille og samtidig være nær familien min. Jeg kan reise tilbake til Brasil, eller kanskje ikke. Sammen med manageren min ser jeg på hva som er best for meg, tilføyer.

Både Fabio og Rafael kom til Manchester United fra brasilianske Fluminense i 2008. En retur til gamleklubben kan være et alternativ.

- Kjærligheten jeg føler overfor Fluminense er stor, det er helt sikkert. Jeg spilte der i syv år, og jeg skulle jeg gå tilbake til Fluminense, gjør jeg det med stor stolthet. Jeg har et spesielt forhold til klubben, sier Fabio. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere