RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil forlenge med Grönhagen

Sist oppdatert:
Fredrikstad vil ha avklaring på trenerspørsmålet før sesongstart 2009.

FREDRIKSTAD - LYN 0-2:

FREDRIKSTAD (Nettavisen): Han er en suksesstrener, Anders Grönhagen. Han har ledet Fredrikstad til sølv. Et sølv bare de mest hardbarkede supporterne vel drømte om før sesongen. Lokalavisa Fredriksstad Blad følte nesten de tok litt hardt i da de før sesongen tippet 6. plass på sine egne helter. De brukte en dobbeltside for å forklare optimismen.

Så endte det så uendelig mye bedre. Med sølv.

Søndag kveld, da Grönhagen møtte pressen i finstasen, stresset han ikke med sin nye kontrakt, og da spørsmålene om temaet ble litt for mange unnskyldte han seg og forlot journalistene til fordel for sølvfeiringen.

Kontrakten hans går ut etter neste sesong, og Fredrikstad legger ikke skjul på at de vil ha underskriften hans på en ny kontrakt.

Seriestart mandag kl. 15: Meld deg på Managerleague nå!

(Se høydepunkter i videovinduet. Saken fortsetter under)

271276

- Ja. Vi ønsker å se på muligheten for å utvide samarbeidet også utover neste sesong, sier Fredrikstads sportsdirektør, Tor-Kristian Karlsen, til Nettavisen.

- Vi har bevisst valgt å ikke gå i samtaler med ham om dette før ting var avklart i årets sesong. Det ville bare vært forstyrrende. Men vi har nå hatt det vi vel kan kalle forberedende samtaler. Faktum er imidlertid at Anders har ett år igjen av kontrakten, og at det minimum er fire og en halv måned igjen til sesongstart. Det er god tid til å bli enige om kursen også videre, fortsetter Karlsen.

Sjekk siste sportsnytt her!
Sjekk siste fotballnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere