RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil fortsette som farmerklubb for Rosenborg

Foto: Jon-Michael Josefsen (Scanpix)
Sist oppdatert:
... selv om Ranheim rykker opp til Tippeligaen.

Rosenborg har hatt en tung første halvdel av årets sesong.

Det har ikke bydelsklubben Ranheim.

Trondheimsklubben topper Adeccoligaen etter halvspilt serie og treneren mener de kan takke Rosenborg for nettopp det.

– Ranheim nyter veldig godt av den kompetansen og de mange gode spillerne Rosenborg har. Sett fra Ranheim sitt synspunkt fungerer det kjempefint, sier Aasmund Bjørkan til TV 2 Sporten.

Skulle klubben klare bragden med å rykke opp til Norges øverste divisjon må de gjøre store økonomiske grep, men de vil fremdeles holde sin plass i fotballhierkiet i Trondheim.

– Det blir jo kjempeartig om vi rykker opp, men det blir ingen forskjell. Ranheim skal fortsatt være en arena for de spillerne som ønsker å ta steget inn i Rosenborg . Vi har bortimot bare trøndere i troppen, og slik skal det fortsette å være, sier Bjørkan.

Sportslig leder i Rosenborg, Erik Hoftun, uttalte til tv2.no at de ikke negative til å få en ny trønderklubb i Tippeligaen. Han er klar på at det vil gi Rosenborgs unge spillere enda bedre mulighet til å få spilletid i Norges øverste divisjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere