RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: PA Photos/Scanpix

Vil gi Rooney ny superlønn

Sist oppdatert:
Sjekk hvor mye Manchester United vil tilby spissen i uken.

Wayne Rooney var bare en skygge av seg selv under sommerens VM-sluttspill, men etter at Manchester United-spissen kom tilbake på engelsk jord, har alt gått så meget bedre.

Torsdag ble det klart at spissen vant rettssaken mot sitt tidligere agentfirma, som hadde saksøkt ham for rundt 40 millioner.

Og ifølge flere engelske aviser vil 24-åringen også få et nytt kontrakttilbud fra Manchester United veldig snart. En avtale som vil gjøre ham til klubbens best betalte spiller noensinne.

Det er ventet at forhandlingene vil starte så fort Rooney kommer tilbake fra ferie - 28. juli. Tabloidene klarer imidlertid ikke på bli helt enige om hvor mye penger det dreier seg om, men én ting er likevel sikkert, ukelønnen kommer å bli av det heftige slaget.

Ifølge The Sun skal ukelønnen ligge på rundt 1,4 millioner norske kroner i uken, mens The Daily Mail begrenser seg til nærmere 1,3 millioner uken. Begge avisene er imidlertid enige om at United vil tilby spissen en kontraktsperiode på fem år.

Rooney tjener rundt 1 million i uken nå.

Så da gjenstår det å se om spissen finner tilbake til den formen han hadde i store deler av forrige sesong, da han scoret på bestilling for Old Trafford-klubben.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere