*Nettavisen* Sport.

Vil gi Wenger ny kontrakt

Foto: Getty / All Over Press

Franskmannens nåværende avtale utløper ved sesongslutt.

08.09.13 09:48

Etter et overgangsvindu med få spillersigneringer og mye bråk, signerte Arsenal-manager Arséne Wenger til slutt en stjerne da Mesut Özil ble klar i siste liten, og roet samtidig store deler av kritikken som har hengt ved ham.

Også klubbens styre ser ut til å sette pris på arbeidet franskmannen gjør, og planlegger for tiden et kontraktstilbud som vil binde Wenger til Emirates i flere sesonger, skriver Mirror.

Hans nåværende avtale strekker seg ikke lenger enn til sesongslutt, men det skal være unison enighet innad i klubben om at 63-åringen er mannen til å lede Arsenal også i kommende sesonger.

Det er muligens ingen dum idé ettersom manageren ser ut til å være svært populær blant spillerne. Blant annet har publikumsyndlingen Jack Wilshere antydet at hans klubbframtid er uviss dersom Wenger skulle forlate Arsenal.

Også nevnte Mesut Özil understreket betydningen Wenger hadde for valget om å forlate Real Madrid til fordel for The Gunners.

Arséne Wenger ankom Nord-London fra japanske Nagoya i 1996, og har i løpet av årene i klubben skapt seg et stort navn innad i fotballverdenen.

Han har blant annet ledet Arsenal til tre Premier League-triumfer og fire FA cup-pokaler.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.