Vil ha Andy Carroll tilbake

Foto: Reuters/Scanpix

Newcastle har gitt et lånetilbud for deres tidligere spiss.

15.07.12 21:42

Newcastle vil ha Andy Carroll tilbake fra Liverpool og ønsker et lån ut sesongen med sikte på at avtalen blir permanent.

Sky Sports avslørte søndag at de røde bare vil vurdere å selge han, mens Carroll bare vil vurdere et lån-bytte vekk fra Anfield.

Ønsker et konkret bud
Den nye Liverpool-manageren Brendan Rodgers antydet tidligere denne uken at han kunne være klar til å lytte til bud for England-spissen. Rodgers innrømmet også at et lån var en mulighet for den 35 millioner pund dyre spissen, med West Ham, tidligere klubb Newcastle og AC Milan knyttet til spilleren.

Liverpool skal vente å se om noen av klubbene, som har vært knyttet til spissen, følger opp interessen med et konkret bud.

Newcastle solgte Carroll til Liverpool i januar i 2011 for 35 millioner pund og dermed ble han, på det tidspunktet, den åttende dyreste spilleren i fotballens historie.

Har slitt med formen
Siden han flyttet til Merseyside, har Carroll slitt med å vise noen reell form med 11 mål på 56 kamper og bare seks i ligaen.

Carroll viste noen gode prestasjoner mot slutten av sesongen, blant annet i FA-cupfinalen da de tapte mot Chelsea. Det skaffet han en plass i Roy Hodgsons tropp i EM.

Spissen gjorde det bra for England med scoring mot Sverige. Men til tross for sine prestasjoner i Polen og Ukraina er ikke den nye Liverpool-manageren overbevist.

Hvis Newcastle overtaler Liverpool til å inngå en avtale så er det ingen tvil om at 23-åringen vil bli ønsket hjertelig velkommen tilbake til sin fødeby.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.