RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Mike Stobe (Afp)

Vil ha Beckham til Blackburn

Sist oppdatert:
Morten Gamst Pedersen på høyrekanten og David Beckham på venstre?

Med ny eier på plass i Blackburn kan David Beckham nemlig bli lagkamerat med Morten Gamst Pedersen.

Det spekuleres høyt i endringer på eiersiden i Blackburn om dagen. To styrtrike indiske forretningsmenn har meldt interesse for klubben - og mye tyder på at et bud er nært forestående.

Den Bahrain-baserte advokaten Ahsan Ali Syed lovet tidligere denne uka å stille opp mot én milliard kroner til disposisjon til spillerkjøp dersom han får tilslaget på klubben. Nå lanserer samme mann en ny tanke som garantert pirrer fansen på Ewood Park.

36 år gamle Syed ønsker seg nemlig David Beckham til klubben - og mener veteranen kan bli en viktig brikke i jakten på å gjøre arbeidsgiveren til Morten Gamst Pedersen til en fullblods toppklubb.

MOBIL: Få Norges raskeste scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.
Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Beckham-fan
- Jeg var 26 år da jeg begynte å følge Premier League. Jeg likte Blackburn allerede da, og fulgte også Manchester United på grunn av Beckham, sier Syed til den britiske storavisen Daily Mail.

I samme åndedrag lanserer han tanken om å hente verdens mest profilerte fotballspiller til Ewood Park.

- Hvis finansene mine tillater det, og hans intensjoner er positive, ville jeg elsket å hente Beckham, sier Syed.

Først må han imidlertid skaffe seg kontrollen i Blackburn. Det er det ikke gitt at han klarer. Mandag møtte en av indierens rådgivere ledelsen på Ewood Park til samtaler.

Ingen Walker
Det er ventet at et oppkjøp av Blackburn vil koste rundt tre milliarder kroner. Spørsmålet er samtidig om Syed får kamp om eierskapet. En annen indisk forretningsmann, Saurin Shah, har nemlig varslet at også han er interessert i klubben til Morten Gamst Pedersen.

I den sportslige ledelsen i Blackburn gleder man seg naturligvis over interessen. Skulle manager Sam Allerdyce få én milliard kroner disponibelt til spillerkjøp, vil det åpne store muligheter.

Samtidig understreker samme mann at den typen summer ikke er i nærheten av hva Jack Walker spyttet inn da han gjorde klubben til en av Europas beste på begynnelsen av 90-tallet. Walker spyttet inn store summer både til spillerkjøp og oppgradering av stadionanleggene på Ewood.

Oppgraderte alt
- Jack var den som brukte mest penger i hele landet på den tiden. Han kjøpte nesten et helt lag med Kenny Dalglish (som manager) som ble legendarisk i denne klubben og var best i ligaen, sier Sam Allerdyce - vel vitende om at den tronen uansett ikke vil tilfalle Blackburn denne gangen.

- Selv om vår potensielle nye eier snakker om store summer i forhold til hva vi har pleid å ha, er vi langt under det Chelsea, Manchester City, Manchester United og Liverpool har brukt de siste årene, sier Rovers-sjefen.

Med Jack Walkers midler - og Henning Berg på laget - ble Blackburn seriemestere i 1994-95-sesongen. (ANB)

MOBIL: Få Norges raskeste scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.
Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere