RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ha Bratseth inn i NFF

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)
Sist oppdatert:
- Vil være en fenomenal tilvekst, sier Kjetil Siem.

Nylig ble det klart at Kjetil Siem hadde fått jobben som generalsekretær i Norges Fotballforbund.

Nå er den tidligere sportsdirektøren i Vålerenga allerede i gang med å bygge opp et sterkt lag rundt seg og en av de som kan få en rolle i NFF er Rune Bratseth.

Den tidligere toppspilleren og sportsdirektøren i Rosenborg sier til VG at han har savnet åpne dører i norsk fotball, men nå kan hans kompetanse altså bli verdsatt.

- Bratseth vil være en fenomenal tilvekst for norsk fotball med sin kompetanse. Rune har unik kompetanse og kunnskap må vi ikke være redd, sier Siem til VG.

Generalsekretæren trekker fram Bratseths VM-deltagelse, det han har vært kaptein for Werder Bremen og det han oppnådde i RBK som kompetansepunkter.

Siem mener at Bratseths kompetanse kan brukes på mange områder i NFF.

- Han kan bidra rundt A-landslaget, når klubblag skal ut i Europa, som da er et NFF-anliggende, på trekninger. Han kan disse tingene ut og inn, og Rune vil også bli møtt med en helt annen respekt og med flere åpne dører enn mange andre vil, sier Siem videre til VG.

Rune Bratseth er også klar på at det fortsatt er mye som må jobbes med i norsk fotball, men mener at Kjetil Siem er mannen som kan få ting gjort.

Trønderen trekker fram Siems internasjonale erfaring og hans evne til å ha mange baller i luften på en gang som begrunnelse for dette.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere