RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ha Gamst fra start

Sist oppdatert:
Blackburn-fansen er strålende fornøyd med Morten Gamst Pedersens spill de siste par kampene, og håper at han får spille fra start også i de neste kampene.

To kamper. To mål. Morten Gamst Pedersen har spilt en perifer rolle i Blackburn etter at Mark Hughes kom til klubben, men tok sjansen da han fikk den. Det har blitt to mål på to kamper.

- Håper han får tillit igjen
Da er det ikke rart at Blackburn-fansen er fornøyd.

- Vi er kjempefornøyde med det han har prestert etter at han kom inn på laget, sier Paul Brooking, én av de som leder Blackburns uoffisielle fansider på nettet.

- Og mot Cardiff på onsdag, og Bolton i neste kamp, håper vi virkelig at han får starte, sier Brooking videre.

Ikke katta i sekken
Til tross for at nordmannen har slitt tribunen eller benken de siste månedene, har han likevel fansen på sin side.

- Jeg har aldri hørt noen si at vi kastet bort pengene ved å kjøpe Morten. Man kunne se potensialet med én gang. I begynnelsen var han imidlertid litt for urutinert for Premier League, og det var riktig av Mark Hughes å gi ham tid til å bli kjent med spillerne, spillemåten og landet, sier Brooking videre.

Han understreker at det viktigste for Hughes da han overtok klubben, var å få stoppet tapsrekka. Dermed måtte han ha fokus på det defensive. Først da det var på plass, var det egentlig tid til å se på hvordan man skulle vinne kamper - det offensive.

- Men etter to mål på to kamper, blir det uhyre vanskelig å vrake ham. Vi scorer nemlig ikke så mye mål for tiden, sier Brooking.

- Hvor god er han defensivt?
Det eneste Brooking er usikker på - er nordmannens defensive kvaliteter.

- Vi vet at han har offensivt talent, men vi vet ikke helt hvordan han er defensivt. Derfor vill jeg nok ikke ønsket ham på laget akkurat nå hvis vi hadde møtt Chelsea, Arsenal eller Manchester United. Men det er av taktiske grunner. Da ville vi vært fornøyd med ett poeng, sier Brooking.

Han sammenlikner nordmannen med Scott Sellars - som spilte over 250 kamper for Blackburn på 90-tallet.

- Ikke Damien Duff?

- Nei, sier Brooking - vel vitende om at Chelsea-vingen fortsatt regnes som en av de største heltene hos Blackburn-fansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere