Gå til sidens hovedinnhold

Vil ha Kåre Ingebrigtsen sparket

Dårlig stemning blant Glimt-supporterne etter elendig sesongstart.

Innledningen på sesongen har fortonet seg nærmest som et sant mareritt for Bodø/Glimt. Kun ett poeng på tre kamper mot Hødd, Sandefjord og Sandnes Ulf er ikke egnet til å skremme andre enn lagets egne tilhengere.

Har fått nok
Etter gårsdagens 0-3-tap mot Sandnes Ulf på bortebane - det andre 0-3-tapet borte denne sesongen - har fått begeret til å renne over for dem som følger laget aller tettest.

- Nok er nok. Kåre Ingebrigtsen må ta sin hatt å gå. Han har ikke vår tillit lenger, sier leder i Den Gule Horde (DGH), Ada Krutnes til Avisa Nordland .

Søndagskvelden tikket det mange meldinger inn på supporterlederens telefon fra supportere som har blitt mer og mer frustrerte.

- Har stilt opp
- Store deler av byen har stilt opp med penger. Vi i Den Gule Horde har stilt opp med egne midler. Det var ikke dette vi betalte for. Treneren får ikke det beste ut av spillerne sine. Vår tålmodighet er slutt. Kåre Ingebrigtsen må bort, slår Ada Krutnes fast.

Ingebrigtsen selv er ikke fornøyd med innledningen på sesongen med 0-3 borte mot Hødd, 1-1 hjemme mot Sandefjord og 0-3 borte mot Sandnes Ulf. Men å trekke seg, det er ikke aktuelt.

- Ikke presset
- Føler du presset?

- Nei. Jeg føler ikke noe press. Men jeg er skuffet over det vi har prestert, det er det ingen tvil om.

- Mener du at du er rett mann for Bodø/Glimt?

- Ja. Det er jeg, og det er jeg heller ikke i tvil om. Vi har et ungt og nytt lag, så ting må få sette seg. Det var tydelig å se at guttene hadde høye skuldre, og at de mangler selvtillit, sier Kåre Ingebrigtsen til an.no.

I dagens utgave av Avisa Nordland avviser han også at han kommer til å vurdere sin stilling. Der kan du også lese hva styret kommer til å diskutere på dagens styremøte og hva kaptein Christian Berg mener om et eventuelt trenerbytte.

Denne saken er hentet fra Avisa Nordland.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget