RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ha Mourinho sparket

Foto: Reuters/Scanpix
- Real Madrid kan ikke støtte Mourinhos frastøtende handling, sier Barcelonas visepresident.

Den siste og avgjørende kampen i den spanske Supercupen endte i stygge scener da den ble spilt i Barcelona natt til torsdag.

Marcelo fikk rødt kort for en unødvendig og farlig takling på Cesc Fabregas, som spilte sin første kamp for Barcelona, og taklingen innledet en heftig massekrangel hvor Mesut Özil og David Villa, som allerede hadde blitt byttet ut, begge fikk rødt kort.

Real Madrids trener José Mourinho havnet i klammeri med Tito Vilanova i Barcelonas støtteapparat. Real Madrids trener så ut til å stikke fingeren i øyet på Vilanova (se video under).

Etter kampen lot ikke reaksjonene vente på seg

- Mourinho ødelegger spansk fotball, sa Pique.

- Real Madrid framstår som patetiske, sa Xavi.

Les også:- Mourinho ødelegger spansk fotball

Nå går Barcelona hardt ut mot rivalens stjernetrener, og mener Real Madrid må sparke Mourinho.

- Real Madrid kan ikke støtte en slik frastøtende handling. De må ta affære, sier Barcelonas visepresident Carles Vilarrubi ifølge Ekstra Bladet, med klar hentydning til at de vil ha Mourinho vekk fra stillingen som Real Madrid-trener.

Nå slipper trolig Mourinho straff etter bråket på Camp Nou. The Guardian skriver at klammeriet mellom Mourinho og Vilanova ikke er nevnt i dommerrapporten, og dermed er det lite det spanske fotballforbundet kan gjøre.

Barcelona må klage Mourinho inn for fotballforbundet, om de ønsker at portugiseren skal bli straffet. Om det skjer, er ennå uvisst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere