RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ha tilbake Judas-manager

Foto: Adam Davy (Scanpics/EMPICS)
Sist oppdatert:
Sheffield United-manager Neil Warnock sa torsdag nei til jobben som Portsmouth-manager. Nå satser klubben på en gammel kjenning.

Neil Warnock og Sheffield United herjer i Championship, og klubben klarte å overtale Warnock til å bli.

- Jeg har klart å overbevise Neil om at han er helt avgjørende for vår satsing mot Premier League. Derfor er vi strålende fornøyde med at han blir, sier formann Kevin McCabe til BBC.

Portsmouth vil nå gjøre det de kan for å få Alex McLeish. Selv om de tidligere i uka fikk nei da de spurte Rangers om de kunne snakke med manageren.

- Jeg kommer trolig til å prøve Rangers igjen fredag, sier Portsmouth-formann Milan Mandaric.

Ettersom Rangers står foran en viktig Champions League-kamp neste uke, regner han imidlertid ikke med noen avklaring før den.

Henter Judas?
Klubben vil også prøve seg på Southampton-manager Harry Redknapp. Redknapp var manager i Portsmouth i fjor, men like etter at han forlot klubben, overtok han erkerival Southampton.

Da ble han stemplet som Judas.

- Jeg ser ikke på meg selv som en forræder. Jeg har sittet hjemme i to uker og sett fotball på tv. Jeg likte det ikke. Da jeg fikk denne sjansen var den for god til å la gå fra meg, sa han til Sky Sports den gangen.

Tabellen i Championship.

Tabellen i Premier League.

Tabellen i Skottland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere