RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Vil ha Wenger straffet

Stoke vil ikke la Arsenal-manager Arsene Wenger slippe unna med rugby-uttalelsene mot Ryan Shawcross.

Shawcross var mannen bak taklingen da Arsenal-talentet Aaron Ramsey pådro seg benbrudd i februar. Det har tydeligvis ikke gått i Arsene Wengers glemmebok.

Tidligere denne uka gikk nemlig franskmannen åpent ut og kritiserte Stoke-spillernes oppførsel i seriekampen mot Tottenham forrige helg. Arsenal-sjefen pekte i tillegg på blant andre Shawcross spesielt.

Det har fått Stoke-ledelsen til å reagere, og nå bekrefter manager Tony Pulis at klubben har skrevet en skriftlig klage til Arsenal – med kopi til Premier League og Det engelske fotballforbundet.

- Mer rugby
- Du kan ikke si at dette er fotball lenger. Det er mer rugby mot keeperne – enn fotball, sa Wenger etter å ha sett Stoke-spillerne i aksjon mot Tottenham.

Han stoppet imidlertid ikke der – og var spesielt opptatt av et knippe situasjoner som involverte Spurs-keeper Gomes.

- Når du ser måten Shawcross sparker Heurelho Gomes, og hvordan Robert Huth dytter Gomes i målet, kan du ikke si at det handler om fotball lenger, sa franskmannen.

Stoke-manager Pulis tar spillerne sine kraftig i forsvar.

- Klubben er usedvanlig skuffet over uttalelsene Wenger har kommet med, særlig kommentarene om Shawcross. Vi mener de ikke hører noen steder hjemme, og man forventer ikke sånt fra en person av Wengers kaliber, sier han ifølge storavisen News of the World.

Tar opp saken
Samtidig varsler Pulis at ledelsen på Britannia Stadium ikke har tenkt å slippe saken med det første.

- Det han sa om Ryan var veldig, veldig usselt – og klubben vil ta opp saken, sier han.

Samtidig innrømmer Stoke-sjefen at Wenger har rett til å mene det han vil.

- Vi har kjempet to verdenskriger for å bli et fritt land. Vi har alle forskjellige meninger og vi må la folk si hva det de sier. Om du er enig eller uenig med det som blir sagt, er en annen sak, sier han. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere