RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil hente to nye spillere

Foto: Getty Images/All over Press
Sist oppdatert:
Gary Cahill nærmer seg en overgang til Chelsea.

Andre Villas-Boas er ute etter å forsterke Chelsea-troppen for å henge med i toppen av Premier League denne sesongen.

Gary Cahill skal være høyaktuell for en overgang til Stamford Bridge, men portugiseren ville ikke nødvendigvis nøye seg med det.

Ifølge Sky Sports er Bolton allerede enig med Chelsea om overgangssum for Cahill. Nå ser Villas-Boas sydover for å styrke troppen offensivt.

Portos Hulk og Juventus-vingen Milos Krasic skal begge være aktuelle for London-klubben.

Chelsea-manageren innrømmer likevel at det er vanskelig å komme til enighet om en fornuftig pris på denne tiden av året.

- I tillegg en midtstopper, kommer vi kanskje til å hente en spiller til, men vi er ikke sikre ennå. Det er vanskelig i januar. For det første er de beste spillerne «cup-tied» i Champions League eller i en annen hjemlig turnering, sier Villas-Boas ifølge Sky Sports.

- Det er vanskelig for den selgende klubben å hente erstattere, så det er normalt å slite på overgangsmarkedet.

Portugiserern er nemlig ikke interessert i å betale overpris for noen spillere.

- Vanligvis er det et marked hvor man betaler for mye, og det er ikke vi interessert i å gjøre. Det er nok derfor vi har bestemt å ikke foreta oss for mye i dette overgangsvinduet.

Gael Kakuta har blitt koblet til Ligue 1-klubben Dijon, mens Fernando Torres ryktes å være aktuell for et utlån. Det avviser Villas-Boas.

- Vi har ikke mange spillere som vi vil sende på lån. De samtalene hadde vi i starten av sesongen, og vi bestemte oss for å droppe det. Det var samtaler angående en eller to spillere, men vi valgte å ikke gjøre det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere