RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ikke lenger kjøpe Liverpool

Foto: Scanpix/AFP
Sist oppdatert:
Peter Lim har trukket budet sitt.

Singapore-milliardæren Peter Lim har ønsket å kjøpe Liverpool, og la inn et bud på 320 millioner pund for klubben. Han lovet også 40 millioner pund til spillerkjøp i januar, og håpet det skulle være nok til å overtale klubben til å selge til ham i stedet for New England Sports Ventures.

Nå har han imidlertid trukket budet sitt, melder Sky Sports.

Det skjer samtidig med at klubben er tilbake i retten i London, for å fjernet rettsordren en rett i Texas la på salget av klubben til NESV.

Les mer om det her.

Det er ventet en avgjørelse i sistnevnte sak i løpet av ettermiddagen.

Uansett kan altså ikke Liverpool lenger havne i Singapore-hender etter at Peter Lim altså har trukket seg.

- Det er blitt klart for meg at styret kun vil selge til New England Sports Ventures. De bryr seg ikke om de andre budene, uansett hva de er gode for. Vi ville til og med møte Liverpool-styret torsdag kveld, men styret har verken svart eller vært villig til å diskutere tilbudet mitt. Derfor må jeg trekke det, sier Lim i en uttalelse.

- Men, sørger de pågående hendelsene for at ting endrer seg, vil jeg fortsatt være interessert, heter det videre.

Hvor ender det?
Dermed har det blitt skrevet nok et kapittel i såpeoperaen som nå begynner å nærme seg en helaftens spillefilm. Liverpools styre ville altså selge klubben til amerikanske John Henry og New England Sports Ventures.

Så gikk eierne Tom Hicks og George Gillett til retten i London for få stoppet salget. De mente at det var blitt gjort så mange feil underveis, og at Liverpool-styret hadde tatt seg til rette.

Dette ble avvist av dommer Justice Floyd i retten i London onsdag formiddag. Samtidig sa han at det ville være upassende å anke avgjørelsen.

Da trodde de fleste på et salg.

Så sprakk altså bomben sent onsdag kveld. Hicks og Gillett gir seg ikke uten en ordentlig krig, og fikk da stanset salget via en rettsinstans i Dallas, Texas. Samtidig krever de 10 milliarder kroner i erstatning.

«Upassende» og «skadelig», oppsummerte Liverpool-styret etter Hicks og Gilletts siste påfunn.

Denne rettsordren, fra Texas, blir AKKURAT nå forsøkt hevet i nok et rettsmøte i London.

Fortsettelse følger.

Trolig ikke altfor lenge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere