RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ikke slippe Alonso

Foto: EPA/Scanpix
Et bud på 250 millioner vil bli ledd bort, forteller kilder på Anfield.

Xabi Alonso har en stund ønsket seg bort fra Liverpool og har også blitt koblet til Real Madrid.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Ingen planer om å selge
Alonso spillte en middels sesong i fjor, men tok seg kraftig opp i årets sesong. Dette, kombinert med flytteønskene, har fått flere klubber til å melde sin interesse.

Liverpool har derimot ingen planer om å selge sin spanske spiller. Det er også kjent at Liverpool-manager Rafael Benitez og Alonso hadde et møte etter 3-1-seieren mot Tottenham i forrige måned, for å ordne opp i problemene.

The Times' kilder på Anfield sier at det må et formidabelt bud til før de lar 27-åringen gå. Manchester City og Arsenal har tidligere blitt linket til spilleren. Det ble også sagt at et eventuelt bud på 250 millioner kroner, ikke er langt på nær godt nok for Liverpool.

Real Madrid vil strekke seg langt
Real-president Florentino Pérez fortalte til søndagens The Times om interessen for Alonso.

- Xabi er en glimrende spansk spiller, så selvfølgelig ville vi elsket å ha ham her, sa Pérez.

Real Madrid-presidenten har i det siste vært veldig aktiv på ryktebørsen, og har meldt sin interesse i både Kaká og Ribery, og ikke minst Ronaldo.

Handler til tross for pengeproblemer
Selv om Liverpool har pengeproblemer, kommer Benitez til å være aktiv på overgangsmarkedet, skriver avisen. Det faktum at Benitez og Fernando Torres nylige forlenget sine kontrakter skal ha beroliget bankene, som er bekymret over den finansielle situasjonen til eierne Tom Hicks og George Gillett.

Det eneste ankepunktet bankene nå har, er eiernes manglende evne til å finansiere et nytt stadion. Dette oppfordrer de nå Hicks og Gillett til å ta tak i.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere