*Nettavisen* Sport.

Vil ikke til Rosenborg

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Molde åpner for et salg av Magne Hoset til Rosenborg, men selv vil midtbanespilleren overhodet ikke til Lerkendal.

27.05.04 23:55

NORGE-WALES 0-0: Torsdag sa Moldes sportslige leder, Bertil Stranden, til TV 2 Nettavisen at klubben nå er villig til å selge Hoset til Rosenborg. Hvis prisen er rett.

Etter onsdagens kamp mot Wales sa imidlertid Hoset at et klubbskifte til Lerkendal er uaktuelt.

- Det er jeg selv som bestemmer. Det er i og for seg interessant med Rosenborg, men når jeg først tar et steg, vil jeg gjerne ta et større steg nå, sier Hoset til TV 2 Nettavisen. Han vil nemlig til utlandet.

Molde-spilleren ble kåret til banens bestemann av Supporteralliansen på Ullevaal, men sammenliknet med forrige landskamp mot Russland var det langt ifra noe fyrverkeri av en kamp han leverte mot Wales. På TV 2 Nettavisens spillerbørs får han en høyst ordinær firer, og hvordan det er mulig å ikke gi bestemannsprisen til Thomas Myhre, er vanskelig å forstå.

Hoset er imidlertid ikke enig i at kampen var svak for hans egen del.

- Jeg synes ikke det var en dårlig kamp fra min side. Egentlig føler jeg at jeg bare har spilt én eneste dårlig kamp siden august i fjor. Det var mot Brann i år, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.