RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ikke tilbake til Liverpool

VIL BLI: Alberto Aquilani vil ha kontinuitet, og ønsker derfor å bli værende i Juventur når låneavtalen med Liverpool går ut.
VIL BLI: Alberto Aquilani vil ha kontinuitet, og ønsker derfor å bli værende i Juventur når låneavtalen med Liverpool går ut. Foto: Vincenzo Pinto / Afp
Sist oppdatert:
Alberto Aquilani krysser fingrene for at Juventus kjøper ham.

Alberto Aquilani ble aldri noen hit på Anfield. Det førte til at Roy Hodgson lot ham gå på lån til Juventus, etter kun å ha spilt 18 kamper for rødtrøyene.

Italienerne sikret seg også opsjon på kjøp, og Aquilani har kontrakt med Liverpool til sommeren 2014.

Håper på salg
Nå håper Aquilani at «den gamle dame» benytter seg av opsjonen, skriver Sky Sports.

26-åringen skal i utgangspunktet tilbake til Liverpool når låneavtalen er fullført, noe den er i midten av mai når Serie A er ferdigspilt. Det vil han ikke, og håper nå å kunne være i samme klubb over en lengre periode.

- Jeg kom tilbake til Italia for å få kontinuitet og spilletid, etter en lengre periode hvor jeg nesten ikke spilte fotball, sier italieneren, som går under kallenavnet «Den lille prinsen».

- Stresser ikke
Ifølge Sky Sports er han trygg på at Juventus benytter seg av opsjonen og kjøper ham, til tross for at Liverpool krever 16 millioner pund for den lille midtbanespilleren.

- Jeg gikk hit på lån og tok en risiko. Summen Liverpool krever er høy, men jeg stresser ikke, sier Aquilani.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere