RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil kaste ut Stabæk før siste kamp

Foto: Øijord, Thomas Winje (Scanpix)
Sist oppdatert:
Eieren av Telenor Arena vil asfaltere banen.

20. november er Stabæk satt opp med hjemmekamp i Telenor Arena mot Haugesund. Kampen blir trolig klubbens aller siste i storstua, ettersom klubben ikke har råd til å spille videre der.

Eier Kjell Chr. Ulrichsen vil imidlertid ha Stabæk ut, slik at banedekket kan asfalteres og gjøres klart til motorshowet som brødrene Petter og Henning Solberg skal arrangere helgen etter.

- Det er veldig knapp tid. Derfor har vi spurt Stabæk om de kan flytte denne siste kampen til en annen bane. Hvis ikke kan verdien av gressmatten bli redusert eller i verste fall ødelagt på grunn av tidsnød, sier styreleder Didrik B. Schnitler i Euroforum til Budstikka.no.

Av hensyn til fair play ønsker imidlertid ikke Norges Fotballforbund (NFF) å flytte kampen. NFF mener at alle hjemmekampene må spilles på samme bane.

Schnitler ser at dette er problematisk, men håper likevel at man finner en løsning. Overfor Budstikka henviser han til en avtale som sier at «fotballen plikter å flytte på to-tre kamper under visse forutsetninger» og at dette ennå ikke har skjedd.

- Vi har allerede flyttet på kampen mot Strømsgodset, fra slutten av juni til august. For øvrig har jeg ikke sett noen avtale om flytting av et konkret antall kamper, kommenterer daglig leder Jon Tunold i Stabæk Fotball.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere