RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil redde Carews kompis

Foto: AFP/Scanpix
Urokråka Antonio Cassano har fått nok av Roma, og ønsker seg bort. Nå vil både Juventus og Milan hjelpe John Carews kamerat tilbake i storslag.

Cassano har denne sesongen markert seg mer for sin kontroversielle oppførsel enn spillet på banen. To ganger har han blitt bøtelagt av Roma-klubben for å ha forlatt treningen i sinne. Unggutten har også vært i klammere med flere trenere og vært holdt utenfor U21-landslaget til Claudio Gentile.

Spisstjernen er venn av John Carew, men kan nå være på vei bort fra klubben. Unggutten har et enormt talent, men har slitt med dårlig lynne. Cassano kommer fra svært en fattig oppvekst i havnebyen Bari.

Han har allerede havnet på kant med Romas nye trener Luigi Del Neri.

Vil hjelpe
Nå ønsker både Milan og Juventus å sikre seg spissen - og få ham tilbake i storslag.

- Jeg vet at vi kan hjelpe ham, men dersom han kommer hit må han endre livsstilen sin. Han må overholde våre regler, men våre regler er laget for å gi Juventus suksess, sier klubbdirektør Luciano Moggi til Gazzetta dello Sport.

Også Milan kommer med en utstrakt hånd til Roma-spissen.

- Cassano er ikke et problem for trenerne. Her i Milan kan vi løse slike problemer. Det er personligheter i storklubber, men det har det alltid vært, sier Milan-trener Carlo Ancelotti.

Tidligere har både Juventus-trener Fabio Capello og landslagsbacken Gianluca Zambrotta oppfordret Cassano til å bytte klubb.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere