RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil rense luften mellom United og Arsenal

Foto: Scanpix/Annette Sand Dørum
Sist oppdatert:
Det engelske fotballforbundet (FA) ønsker å ha et møte med representanter fra Manchester United og Arsenal for å forbedre forholdet mellom de to storklubbene.

FA vil ha et møte med representater fra klubbene i forbindelse med kvartifinale-oppgjøret i ligacupen. Fotballforbundet ønsker å avslutte konflikten som oppstod etter kampen mellom Manchester United og Arsenal i Premier League.

Etter oppgjøret haglet skjellsordene fra både Wenger, Ferguson og flere av spillerne i de to storklubbene. Sir Alex Ferguson fikk blant annet kastet pizza på seg fra en ukjent Arsenal-spiller i spillertunnelen etter kampen, og United-spissen Ruud Van Nistelrooy ble utestengt i tre kamper etter en grusom takling på Ashley Cole.

- En god mulighet
- Dette er en god mulighet til å lege sårene etter kampen. Hvis vi ikke gjør noe, kan det forbli et betent sår, sier formann i den engelske managerforeningen John Barnwell til BBC Sports.

- I vår bransje, må du alltid løse slike uenigheter, sier han.

Fotballforbundet utsetter samtidig høringen av Arsene Wenger, som ble siktet for «upassende oppførsel» etter å ha kalt Manchester Uniteds nederlandske spiss for juksemaker.

Stiller med B-laget
Både Sir Alex Ferguson og Arsene Wenger har sagt at de vil spille med et reservepreget lag i ligacupens kvartfinale 1. desember, men FA vil likevel gjøre sitt ytterste for at det ikke skal oppstå like tilstander som i oppgjøret i Premier League.

- Vi minner våre aktører om ansvaret de har i fotballen. Dette gjelder ikke bare Arsene Wenger og Sir Alex Ferguson, men uenighetene mellom disse har vært slått stort opp den siste tiden, sier John Barnwell.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere