Vil tilby Gerrard ny avtale

NY AVTALE: Brendan Rodgers sier Liverpool vil gi Steven Gerrard en ny kontrakt.

NY AVTALE: Brendan Rodgers sier Liverpool vil gi Steven Gerrard en ny kontrakt. Foto: Darren Staples (Reuters / NTB scanpix)

Steven Gerrard har vært i storform for Liverpool denne sesongen.

Etter at veteranen ble flyttet ned i en defensiv midtbanerolle har han fått vist en ny dimensjon av repertoaret sitt og guidet Liverpool til tabelltopp.

Den meriterte kapteinen har rukket å bli 33 år og det har en stund blitt snakket om hvor lenge han har igjen før støvlene blir lagt på hylla, men skal vi tro manager Brendan Rodgers så er det håp om at Gerrard tar noen år til.

Liverpool Echo skriver fredag kveld at Liverpool vil forlenge Gerrards kontrakt.

Den nåværende kontrakten varer ut neste sesong og Liverpool ønsker å gi 33-åringen en 12 måneders forlengelse, som varer fram til sommeren 2016.

Gerrard vil da være 36 år.

- Steven er en av dem som vil få et tilbud i sommer. Med kun ett år igjen av avtalen, er det noe vi må se nærmere på, sier Brendan Rodgers til Echo.

- Han vil fortsatt bare være 34 år til sommeren. Med framtiden i tankene, ser jeg at Gerrard vil være en nøkkelspiller for oss en stund til, sier Rodgers.

Gerrard har spilt 663 kamper for Liverpool og scoret 173 mål.

Denne sesongen har han scoret ti ganger og levert 13 assists.

- Han har blitt trukket ned i en ny posisjon og gjort jobben der utmerket. Han har en spilleforståelse som få kan matche. Han blir bare bedre, sier nordiren.

- De fleste store klubber har skjønt at man ikke kan gi langtidskontrakter til spillere langt oppe i årene, men Steven har fortsatt mye å by på og jeg ønsker han også ved med side på treningsfeltet, sier manageren.

Liverpool topper for tiden Premier League og møter Crystal Palace mandag.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.