Vil tvinge Ferguson til å selge

Cristiano Ronaldo vurderer å gå til personlig streik om Manchester United nekter å selge ham til spansk fotball.

10.07.06 16:38

Manchester United har ikke gitt opp håpet om å beholde 21-åringen, selv om Ronaldo flere ganger har uttalt at han vil til spansk fotball.

- Vi har ingen planer om å selge Ronaldo, skal Ferguson ha uttalt til The Sun.

Kritiserte Ferguson
Ronaldo på sin side ønsker seg desperat bort fra Old Trafford, og rettet i helgen krass kritikk mot manager Sir Alex Ferguson og formann David Gill.

- Jeg mener at jeg bør forlate Manchester fordi forholdene ikke ligger slik til rette at jeg kan fortsette å spille der. Selv om jeg ikke har ødelagt for noen er det ingen som har støttet meg, sa Ronaldo til BBC Sports.

Og slo nok en gang fast:

- Mitt store ønske er å spille i Spania. Om det blir Real eller Barcelona? Det blir for en av dem. Agenten min skal møte eierne av Manchester United og ordne opp i situasjonen, sa Ronaldo ifølge United.no.

Nå vil Cristiano Ronaldo og hans agent Jorge Mendes nærmest tvinge frem et salg til spansk fotball.

Streiker seg til Real?
Portugals stjerneving skal ifølge The Sun være villig til å gå til en personlig streik dersom Ferguson og Gill nekter å gå med på et salg.

Ronaldo frykter nemlig for sin egen sikkerhet om han returnerer til Manchester på grunn av episoden der han tilsynetalende fikk lagkamerat Wayne Rooney utvist i oppgjøret mellom Portugal og England.

Forrige uke ble også Ronaldos luksushjem i Cheshire utsatt for hærverk av vandeler på grunn av episoden med Rooney i VM.

- Han har definitivt bestemt seg. Ferguson må forstå at det er umulig for ham å returnere til Manchester United nå. Han vet hva engelske fans i England mener om ham, og synes Manchester United ikke bør gjøre det noe vanskeligere for ham, sier en av Ronaldos rådgivere til The Sun.

Klikk på bildet for å forstørre.

Gill møter Ronaldos agent
Den engelske avisen The Guardian hevder imidlertid i sin mandagsutgave at David Gill nå vil få klarhet i Ronaldos fremtid gjennom samtaler med spillerens agent Jorge Mendes.

Sannsynligvis vil Sir Alex Fergusons assistentmanager Carlos Queiroz fly til Portugal for å forsøke å overtale Ronaldo til å bli på Old Trafford.

Queiroz har et svært nært forhold til den omstridte vingen, og David Gill håper at dem portugisiske treneren kan være nøkkelen til å makte å beholde den portugisiske stjernen i Premier League.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.