RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil vinne ligagull

Foto: Pa Photos
Sist oppdatert:
Mancini vil at ligatittelen havner i Manchester også neste sesong, men denne gangen hos City.

Det ble en eventyrlig dag for de fotballfrelste i Manchester lørdag.

Først sikret Manchester United ligagullet etter å ha spilt 1-1 mot Blackburn, før byrival Manchester City fulgte opp med å kapret pokalen i FA-cupen etter å ha senket Stoke på Wembley.

Mange mente at det var håpløst å legge FA-cupfinalen på den samme dagen som serien kunne avgjøres, men City-manager Roberto Mancini mener at lagets første tittel på 35 år ikke ble overskygget av United.

- Nei, absolutt ikke, fortalte han etter kampen ifølge The Mirror.

- Denne sesongen var det viktig å begynne å vinne. I løpet av en uke har vi sikret Mesterliga-spill, som var vårt første mål, og vi har nå vunnet FA-cupen. Så vi har to veldig tilfredsstillende prestasjoner i løpet av fem dager, sier Mancini.

- Men neste sesong vil vi prøve å vinne ligatittelen. Hvorfor ikke? I år var vi veldig nære både United og Chelsea, og neste år vil vi forbedre oss, avsluttet han.

City-treneren får støtte av Vincent Kompany som også mener at laget burde gå for ligagullet.

- Vi har nå lagt grunnfundamentet og nå må vi bygge huset. Vi ser alltid fremover og tenker på å ta nye triumfer, som å vinne ligatittelen, sier han.

Mye tyder nå på at Manchester Citys eiere vil spytte inn mer penger i laget for at de skal kunne ta det siste steget.

Det kan bli snakk om svimlende summer, for Yaya Touré, som satte inn det avgjørende målet for City i finalen, er klubbens best betalte spiller med en ukeslønn på over to millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere