*Nettavisen* Sport.

Villa 3, Liverpool 2

Foto: EPA/Scanpix

David Villa og to Liverpool-spillere scoret fem av Spanias seks mål mot Aserbajdsjan.

09.06.09 20:34

Målmaskinen David Villa scoret alle tre målene i første omgang av Spanias privatlandskamp mot Aserbajdsjan tirsdag kveld. Det vaskeekte hattricket bidro til at den regjerende europamesteren tok sin 32. strake kamp uten tap. Forrige gang Spania gikk av banen som det tapende laget, var da Romania vant 1-0 i november 2006.

Liverpool-backen Alvaro Arbeloa la innlegget som Villa ekspederte i mål til 1-0 i det 34. minutt. Fem minutter senere økte Villa til 2-0 med et venstrebensskudd fra like utenfor straffefeltet.

Hattricket ble fullført med et straffemål i det 44. minutt.

Straffesparket kom etter at Arsenal-stjernen Cesc Fabregas ble tatt i feltet. Fabregas pådro seg en stygg hodeskade og blødde kraftig.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Målet var David Villas 28. på 44 landskamper. Han passerte dermed Emilio Butragueno og Fernando Morientes på målscorerlisten og er ett mål bak Fernando Hierro. Det er imidlertid hele 16 mål opp til Raul, som har rekorden med 44 mål.

Les også: - Villa klar for Real Madrid

Liverpool-vingen Albert Riera la på til 4-0, Daniel Guiza økte til 5-0 og Liverpools stjernespiss Fernando Torres satte inn 6-0. Spania har nå 12 strake seirer siden 0-0-kampen mot Italia i juni i fjor.

Kampen var Spanias siste før Confederations Cup, også kjent som prøve-VM, starter i Sør-Afrika 14. juni.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag