Gå til sidens hovedinnhold

Villa-drømmen i ferd med å briste

John Carews klubb tapte terreng i toppen.

MAN CITY - ASTON VILLA 2-0:

Aston Villa har vært med å kjempe helt i toppen av Premier League denne sesongen, men nå ser det ut til at drømmen om medalje er i ferd med å glippe for Martin O’Neills mannskap.

Onsdag gikk Birmingham-laget nemlig på en smell borte mot Manchester City. Dermed er det seks poeng opp til Liverpool og Chelsea, og hele 13 poeng opp til ligaleder Manchester United.

City var rett og slett hakket bedre enn Villa hjemme på City of Manchester Stadium i første omgang onsdag. Det var derfor helt fortjent at Elano sendte hjemmelaget i føringen etter 24 minutters spill.

Shaun Wright-Phillips ble lagt ned inne i 16-meteren av James Milner, og dommeren pekte på straffemerket. Elano gjorde ingen feil fra krittet og City var foran. Et resultat som sto seg til pause.

Etter hvilen kom John Carew inn for Aston Villa og laget hevet seg betraktelig. De spilte seg også etter hvert til flere gode sjanser. Både Ashley Young og Gareth Barry kunne ha utlignet for gjestene, men hadde ikke marginene på sin side.

I stedet kunne Wright-Phillips avgjøre kampen ett minutt før full tid. Vingen kombinerte fint med Stephen Ireland, og avsluttet mellom beina på Brad Friedel i Villa-buret.

Resultatet betyr at Villa fortsatt er nummer fire med sine 52 poeng, mens Manchester City nå er oppe på en 8.-plass. De står med 35 poeng fra 28 kamper.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?