RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Villa fikk som fortjent

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Stilte med B-laget mot CSKA Moskva.

CSKA - ASTON VILLA 2-0 (3-1):

Det er tydelig at Aston Villa-manager Martin O'Neill bare har en prioritet denne sesongen, topp fire i Premier League. For i torsdagsnes Uefa-cupkamp mot russiske CSKA Moskva stilte han med tilnærmet B-lag. Stjerner som Gareth Barry, Gabriel Agbonlahor, Brad Friedel og John Carew var alle igjen hjemme.

Inn på laget hadde mer ubeskrevne blad som Nathan Delfouneso, Marc Albrighton, og Barry Bannan kommet.

Alle tre er spådd en lysende karriere i Villa, men mot et bunnsolid russisk lag ble det likevel litt i tynneste laget. CSKA hadde også et bortemål å gå på fra det første møtet.

Kampens første mål kom etter en snau times spill. EM-stjernen Jurij Zjirkov kom først på et frispark fra Alan Dzagov inne i feltet, og satte ballen i mål til høyre for keeper.

Spikeren i kista ble satt inn på overtid. Brasilianske Vagner Love fikk ballen inne i feltet, og alene med Guzan i Villa-målet var han kald og sendte ballen inn til høyre.

Hjemmelaget, som i tillegg til målscorer Zjirkov, også har spillere som Igor Akinfeev, Milos Krasic, og Sergej Ignashevich i stallen, var totalt sett det beste laget.

Men med tanke på at Villa stilte med et meget ungt mannskap, leverte de likevel godkjent innsats. Spesielt Delfouneso fikk vist seg bra fram ved et par anledninger.

Dermed er Aston Villa ute av alle cupene for denne sesongen, og kan rette fult fokus mot å beholde sin gode posisjon i ligaen. 12 serierunder før slutt, er de nummer fire.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere