RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Villa kjøper Citys kaptein

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Det var ikke lenger plass til Richard Dunne i førsteelleveren til Manchester City.

Tidligere denne uka fullførte Manchester City endelig kjøpet av Joleon Lescott fra Everton, en av sommerens mest omtalte overganger. Under presentasjonen av Lescott fortalte manager Mark Hughes at han ikke var sikker på hva dette betydde for Richard Dunne.

Nå vet han.

Aston Villa har lagt inn et bud på midtstopperen og City har akseptert tilbudet. 29-åringen skal nå reise til Birmingham for å gjennomføre den medisinske testen før han sier farvel til City etter ni år i klubben.

Portsmouths midtstopper Sylvain Distin, Dunnes tidligere makker i City-forsvaret, har også blitt koblet til Aston Villa, men han havner i Everton i stedet, melder Sky Sports.

Les mer: Everton kjøper midtstopper

Richard Dunne var kaptein i Manchester City forrige sesong og fast inventar i lagets midtforsvar, men det forandret seg etter at Hughes i sommer kjøpte Kolo Touré fra Arsenal og nevnte Lescott fra Everton.

Aston Villa sikret seg torsdag også Stephen Warnock fra Blackburn Rovers. Den tidligere Liverpool-spilleren har undertegnet en fireårskontrakt.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere