Villa til flott odds

Foto: AP/Scanpix

Aston Villa er i klar fremgang og skal ha en flott sjanse hjemme mot et svekket Stoke i ettermiddag til flott odds.

08.12.12 09:44

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 2: Det svinger i den evige stad

Tippetips: Ny smell for Chelsea
V75 Drammen: Faksen fikser millionene

V75 Drammen: Slik kan du vinne 40 millioner

Premier League: Oversikt over skader og karantener

Håndball-EM: Romania sikrer gevinst

Lørdagens langoddsprogram er spekket med høydepunkter fra Premier League, Primera, Bundesliga og Serie A. Håndball-EM ruller for fullt og det naturligvis også en rekke vintersportdueller på dagens program. I tillegg er det ishockey både fra Norge og Sverige.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Wigan - QPR B 2,80
Wigan fikk bade straffe og utvisning mot seg tidlig mot Newcastle forrige runde og tapte til slutt 0-3. Det var det fjerde tapet på fem kamper, og har falt ned til 16. plass med 14 poeng. Hjemmelaget er sterkt svekket i forsvar: Både Antolin Alcaraz, Ivan Ramis, kaptein Gary Caldwell og Maynor Figueroa er ute med skader eller karantener. I tillegg er Ben Watson, Albert Crusat, Ryo Miyaichi, Shaun Maloney uaktuelle. QPR hadde en fin mulighet til å ta sesongens første seier mot Aston Villa sist, men oppgjøret endte 1-1. London-klubben har dermed spilt uavgjort i sine to siste kamper og ligger sist med seks poeng. Keeper Julio Cesar er usikker, mens Bobby Zamora og Andrew Johnson er skadet. Stephane Mbia og Samba Diakite er begge meldt friske. 2-2-4 på hjemmebane for Wigan, mens QPR har 2-6-6 borte. Begge lagene trenger tre poeng, og mot et kraftig svekket Wigan kommer trepoengeren for QPR? Vi synes oddsen for borteseier her er svært lokkende og 2,80 for at Harry Redknapp og QPR får sin første seier er et svært aktuelt langskudd lørdag.

Osasuna - Valencia H 2,45
Normalt hjemmesterke Osasuna har vært klart forbedret på slutten og står med 2-2-0 på sine fire siste. Det har ført laget vekk fra jumboplassen og opp på 16. plass med 13 poeng. Verrer stilt er det med Valencia som gikk på et grufullt 2-5 tap hjemme for Real Sociedad sist søndag. I kveld må viktige Jonas sone karantene. Valencia har elendige 0-2-5 på bortebane, mens Osasuna står med 2-3-2 på eget gress. Vi holder Osasuna som favoritt i denne kampen, i motsetning til Norsk Tipping og 2,50 for fortsatt opptur for Osasuna er et soleklart langskudd for oss lørdag.

Sportspills travredaksjon hadde tipsklaff på Umeå torsdag (V65), Bjerke lunsj torsdag, Mantorp V4 fredag og Jarlsberg V65/V5 fredag og er i knallform igjen. Kjøp en av våre ekspertkuponger i spillboksen under til lørdagens hyperinteressante V75-omgang der gigantiske 40 millioner kroner venter en eventuell alenevinner

HTML EMBED

Dagens avslag
Arsenal - West Bromwich
Arsenal tapte 0-2 hjemme for Swansea forrige runde og har ikke bedre enn 1-3-2 på de siste 6. Har falt ned til 10. plass med 21 poeng. Var allerede videre fra gruppespillet i Champions League før møtet med Olympiakos tirsdag og sparte en del faste spillere i 1-2-tapet. Lukas Podolski og Theo Walcott og rekker ikke dette oppgjøret, og det er høyst tvilsomt om Bacary Sagna blir klar. Laurent Koscielny, Andre Santos og Abou Diaby er fortsatt uaktuelle. West Bromwich virket uslåelige for et par uker siden, men er kommet seg ned på jorda etter tap for Swansea og Stoke i de to siste. Gjorde overraskende nok seks endringer i førsteelleveren til kampen mot Stoke. Førstekeeper Ben Foster er fortsatt ute for bortelaget, ellers ser det meste bra ut. Araenal skapte så godt som ingen målsjanser hjemme mot Swansea sist helg og er ikke til å stole på. West Bromwich vant 3-2 på Emirates i 2010/11 sesongen og kan vinne igjen. 1,45 for hjemmeseier på Emirates duger ike noen dager i uken. Styr langt unna.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens spill
Det er ikke mye interessante kamper fra England denne lørdagen, men etter grundig forarbeid og analyse i morgentimene lørdag har vi fått los.

Aston Villa - Stoke
Villa har endelig sluttet å tape kamper og står med 1-2-0 på de siste tre oppgjørene. Ligger på 15. plass med 14 poeng, og det er bare to poeng ned til nedrykk. Forsvarerne Ron Vlaar og Richard Dunne er fortsatt ute. Charles N'Zogbia er usikker, men Darren Bent er med i troppen.

Stoke har vunnet mange jevne kamper de siste ukene og har meget pene 4-1-0 på de siste fem kampene. Har dermed passert både Liverpool og Arsenal og ligger på 9. plass med 22 poeng. Peter Crouch, som mistet flere tenner mot Newcastle, har trent med maske denne uken og kan rekke kampen. Strekkplagete Michael Owen er også usikker. Charlie Adam soner karantene, og også Rory Delap og Marc Wilson er ute.

Villa gjorde en bra hjemmekamp mot Arsenal nest sist og vil nok gå mer offensivt til verks denne lørdagen. Viktige Charlie Adam er ute for Stoke og Peter Crouch er høyst usikker. Stoke vil alltid ha sin store styrke hjemme på Britannia og selv om det står 1-3-0 på de fire siste tilsvarende, har vi en veldig god følelse for at Villa tar denne i ettermiddag. Oddsen for hjemmeseier er småpene 2,30 og denne kan naturligvis spilles som singel. Vi kjøper og vår innsats er 100 kroner.

Spilleforslag 1 lørdag (spillefrist kl 15.55):
Kamp 57 Aston Villa - Stoke 2,30 2,95 2,65
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.