Onsdag kveld spiller Villarreal, etter alt å dømme, sin siste kamp mot Barcelona-legenden Andrés Iniesta (33) før han finner seg ny arbeidsgiver etter sesongen.

Før bortekampen på Camp Nou, har klubben fra Castellón-provinsen nord for Valencia valgt å ta med seg noe spesielt. Den mangeårige konkurrenten og motspilleren Iniesta blir mottaker for gaven:

En ubåt laget av keramikk.

Den leveres selvfølgelig i Villarreals velkjente gule draktfarge.

Twitter skriver Villarreal at laget kommer til å stå æresvakt for seriemester Barcelona og klappe inn motstanderlaget på banen før kampstart.

Det siste skjer i sterk kontrast til Real Madrid, som i forrige ligarunde nektet å følge den noe omdiskuterte tradisjonen.

«I tillegg kommer vi til å overrekke en gul keramikkubåt til Andrés Iniesta, som en hyllest til karrieren hans og de verdiene han representerer som utøver», avslører klubben med de gule draktene.

Gesten spiller på klubbens kallenavn, El Submarino Amarillo, som betyr den gule ubåten på norsk.

Men det er også en del symbolikk i påskjønnelsen fra Villarreal. Klubben ønsker åpenbart å vise at de har satt pris på fotballspilleren Andrés Iniesta, en av de viktigste spillerne i den mest suksessrike perioden både for Spanias landslag og Barcelona.