Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Villarreal med grep om tredjeplassen

Foto: SCANPIX / AFP PHOTO/ JOSE JORDAN
Sist oppdatert:
Vant oppskriftsmessig mot bunnlag.

VILLARREAL - ALMERÍA 2-0:
Borja Valero var innblandet i begge hjemmelagets mål på El Madrigal. Midtbanespillerens frisparkfot skulle vise seg å bli avgjørende for Villarreal.

Valero, som er på utlån hos "El Submarino Amarillo" fra engelske West Bromwich, sto først for et målgivende innlegg da vertene tok ledelsen midtveis i den første omgangen.

Midtstopper José Manuel Catalá headet inn dødballen fra leiesoldaten.

Et snaut kvarter etter hvilen doblet Valero selv ledelsen da han fikk en ny mulighet til å vise fram sitt presise høyrebein inne på Almerías halvdel.

Med 2-0-seier skaffet Villarreal seg en luke på fem poeng ned til naboklubben Valencia på fjerdeplassen. Gapet opp til de suverene tetlagene Barcelona og Real Madrid ser imidlertid ut til å være for stort.

Atlético Madrid har klatret på tabellen i La Liga etter en svak start, men skuffet mandag med 0-0 på hjemmebane mot Racing Santander. Lillebroren i den spanske hovedstaden forblir med det på sjetteplassen på tabellen.

Mallorca, som trenes av danske Michael Laudrup, hadde imidlertid en god dag da Hércules besøkte den største av øyene i øygruppa Balearene. Scoringer av Emilio Nsue, Victor og Michael Pereira ga Laudrups menn en komfortabel 3-0-seier. Mallorca er nummer ni på tabellen.

Vadim Demidovs Real Sociedad måtte tåle 1-2-tap på bortebane mot bunnlaget Real Zaragoza. Demidov var ikke med i gjestenes tropp mandag. Tre kjærkomne poeng hjalp Real Zaragoza opp fra jumboplassen i La Liga, mens Real Sociedad er på 11.-plass.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!HTML EMBED

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere