*Nettavisen* Sport.

Villas-Boas gir seg ikke

Foto: Paul Gilham / Getty / All Over Press

Chelseas manager står på sitt, selv om Premier League nå skal granske oppførselen mot QPR.

25.10.11 19:06

Chelsea er blitt rapportert til disiplinærnemnda i fotballforbundet (FA) for sin manglende kontroll over spillerne under søndagens kamp mot QPR.

Både José Bosingwa og Didier Drogba pådro seg røde kort før pause, mens flesteparten av lagkameratene fikk gule kort etter pause.

John Obi Mikel og Branislav Ivanovic fikk det for taklinger på Adel Taarabt, Frank Lampard for en krangel med Shaun Derry, David Luiz for å dytte Anton Ferdinand, Raul Meireles for munnbruk og Ashley Cole for å felle Joey Barton. Rett før slutt havnet også John Terry i boka til dommer Chris Foy.

Ni Chelsea-spillere fikk altså enten gult eller rødt kort.

Premier League vil også vurdere om uttalelsene som manager Andre Villas-Boas kom med om Foy etter kampen, fortjener straff. Portugiseren hevdet at dommeren ikke dømte rettferdig og la til at Foy var «kortglad».

Chelsea har fått frist fram til fredag med å besvare tiltalen mot både klubben og manageren. Villas-Boas angrer imidlertid ingenting.

- Det var en veldig skuffende dag for dommeren, for Chris Foy. Jeg står ved mine ord, sier Chelseas manager ifølge Sky Sports.

- Jeg tror ikke at jeg sa noe jeg ikke burde ha sagt. Jeg vil aldri betvile dommerens integritet, men faktum er at vi for tiden må betale dyrt for viktige dommeravgjørelser. Det er kanskje dette FA ikke vil høre fra meg. Fraser som «dommeren har hatt stor påvirkning på tre av våre kamper».

Villas-Boas mener at dømmingen til Chris Foy ikke sto i stil til dømmingen hans i tidligere kamper, og legger til at han har vært i kontakt med dommersjef Mike Riley om søndagens kamp.

Både José Bosingwa og Ashley Cole, som fikk sitt femte gule kort for sesongen, må sone karantene i ligacupkampen mot Everton onsdag kveld. Didier Drogba må stå over ytterligere tre kamper.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag