*Nettavisen* Sport.

Villas-Boas irritert på Modric

Foto: Getty Images / All Over Press

Se hvorfor Tottenham-sjefen reagerer.

30.11.12 17:26

Gareth Bale har vært i sensasjonell form for Tottenham de siste ukene. Det er strengt tatt ikke noe nytt at Bale er god, og det er ikke noe nytt at større klubber har han på blokka.

Men denne uken fikk saken en ny vending, da tidligere Tottenham-profil Luka Modric gikk ut og ba Bale komme til Real Madrid.

Ber Bale velge Real
Modric hevdet samtidig at han er trygg på at Bale, som i sommer forlenget Spurs-kontrakten til 2016, faktisk vurderer et klubbskifte.

- Vi pleier å snakke sammen, og jeg vet at Gareth vil spille Champions League-fotball hver sesong. Han har også en stor drøm om å vinne Champions League. Det vil være bra for drømmene hans om han kom til Real Madrid, sier Modric ifølge Daily Mail.

Med Bale på laget, mener nemlig Modric at Real Madrid får et komplett lag.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Jeg spiller med Cristiano Ronaldo her, og måten han løper med ballen på, med selvtillit og forsvarere som ikke henger med, er helt likt som Gareth. Å ha begge to på samme lag vil gjøre oss ustoppelige, sier Modric.

Uttalelsene faller som ventet i dårlig jord på White Hart Lane. Manager André Villas-Boas skjuler dårlig at Modric-sitatene gjør ham irritert.

- Modric må slutte å bry seg om oss, og heller bruke tid på sitt eget lag. Han bør heller bekymre seg over den kommende Champions League-trekningen, ikke fokusere på oss, sier Villas Boas.

Ikke til salgs
Den portugisiske manageren avfeier samtidig at Bale er til salgs.

- Vi må ta vare på de styrkene vi har i klubben for å kunne nå målene våre. Vi skal kvalifisere oss for Champions League, som Luka snakker om, og da må vi beholde de beste spillerne våre. Vi skal ikke selge, vi skal beholde folk og nå målene våre, påpeker Tottenham-sjefen.

Mot Liverpool på onsdag, viste Bale hvorfor han er regnet blant verdens beste spillere. Vingen var involvert i alt som skjedde ute på gressmatta på White Hart Lane, i kampen Tottenham til slutt vant 2-1.

Han serverte til Tottenhams første mål, scoret det andre, scoret Liverpools mål (!) og fikk gult kort for filming.

- Han er som et dyr. Det er helt vilt å springe så fort med ballen. Altså, han løper fra folk med ballen i beina, sa TV 2-ekspert Erik Thorstvedt etter kampen.

Om storformen fortsetter, vil trolig ryktene om overganger til større klubber gjøre det samme.

P.S: Tottenham og Gareth Bale er i aksjon allerede på lørdag, da Fulham venter på bortebane. Kampen kan du følge i vårt livesenter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.