Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Villas-Boas med klar beskjed til Real Madrid

Foto: Getty Images / All Over Press (2013 Getty Images)
Sist oppdatert:
Kritiserer Carlo Ancelotti og avviser at Gareth Bale er til salgs.

Tottenham-manager André Villas-Boas er misfornøyd med hvordan kollega i Real Madrid, Carlo Ancelotti, åpent har gått ut med sin interesse for Gareth Bale.

Etter lørdagens 2-5-tap mot Monaco, klarte ikke den populære Spurs-sjefen å holde tilbake kritikken mot Ancelotti, samtidig som han flere ganger gjentok at Tottenhams største stjerne ikke er til salgs.

- Vi har vært i samtaler med Real om Gareth, men jeg synes det er feil av Carlo Ancelotti å gå offentlig ut med det. Ryktene om en nært forestående overgang, er ikke sanne. Det eneste vi har kommunisert til Real Madrid er at han er vår spiller, og at han ikke er til salgs, sa Villas-Boas på en pressekonferanse lørdag kveld, ifølge Sky Sports.

Bale selv var ikke involvert i kampen mot Monaco grunnet en skade, men Real skal ønske å få på plass en overgang fortest mulig, og Carlo Ancelotti bekreftet altså tidligere denne uken at klubbene var i samtaler.

- Det er vanskelig å snakke om Bale fordi han for øyeblikket ikke er en Real Madrid-spiller. Klubben er i samtaler for å finne en løsning, og vi får se hva som skjer, sa italieneren.

Til André Villas-Boas frustrasjon.

- Carlo er en mann jeg setter pris på, og vi har stor respekt for hverandre. Derfor var det skuffende at han valgte å gå offentlig ut med dette.

Siste ord er definitivt ikke sagt i overgangssagaen om Gareth Bale.

P.S: Følg overgangsvinduet live her.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!