RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Villas-Boas raser: - Neville er latterlig

Foto: Pa Photos
Sist oppdatert:
André Villas-Boas slakter uttalelsene til den tidligere Manchester United-spilleren i en lang tirade.

André Villas-Boas har vist en ny side av seg selv den siste tiden.

Den vanligvis så sindige portugiseren gikk hardt ut mot pressen etter kampen mot Valencia, etter at han hadde følt at mediene forfulgte Chelsea og at klubben hadde blitt pressens skyteskive.

I en sju minutter lang tirade, fikk også Gary Neville, som nå er fotballekspert hos Sky Sports, passet sitt påskrevet. Nå har Villas-Boas igjen gått hardt ut mot den tidligere Manchester United-spilleren.

- Latterlig uttalelse
Det er Nevilles kommentar om David Luiz, som har fått Villas-Boas til å koke. Neville uttalte at Luiz «ser ut som om han blir styrt av en tiåring som spiller Playstation».

- Jeg er ingen til å kritisere Nevilles uttalelser, men når han tar den latterlige veien, må jeg forsvare spilleren min, sier Villas-Boas, før han fortsetter:

- Du kan ikke være en topp forsvarsspiller for England, som Neville var, og en topp spiller for Manchester United og si sånne ting. Og jeg ville sagt dette til han ansikt til ansikt med den største glede.

- Du kan ikke kritisere en topp forsvarsspiller fra Brasil - en spiller med enorme ambisjoner og talent. Det er latterlig å si at han blir kontrollert av en unge med Playstation. Han spiller på laget med flest titler, så vær forsiktig med hva du sier, hamrer Villas-Boas i retning Gary Neville.

- Han vet ingenting
Det er tydelig at Chelsea-manageren har mye på hjertet når det gjelder Neville. Sky-eksperten hadde også uttalt at han ikke ville hatt lyst til å spille som en Chelsea-spiller. Kommentarer om hvordan ting er i Chelsea, vil Villas-Boas tydeligvis ha seg frabedt.

- Du kan heller ikke spekulere om hvordan det er i Chelseas garderobe. Hva vet han om Chelseas garderobe? Har Neville vært der? Vet du hvor treningsfeltet er? Du vet ikke engang hvordan man kommer seg dit, raser Villas-Boas mot Gary Neville, ifølge The Guardian.

- Man kan ikke spekulere eller finne på ting basert på antakelser eller spekulasjoner. Noen kan ha mer eller mindre en idé om hvordan ting er, men ikke han. Han kan ikke vite noe. Jeg bryr meg vanligvis ikke og jeg pleier ikke se på TV for å se hva disse folkene mener. Men jeg så på TV da, og jeg ble sjokkert, uttaler portugiseren.

- Må forsvare meg
André Villas-Boas er ikke enig i at han kan bli oppfattet som for hårsår.

- Man kan si hva man vil, sier Chelsea-manageren, før han utdyper.

- Når det gjelder komisk kritikk, og mangel på innsikt i kritikken fra tidligere toppspillere, så syns jeg at jeg må forsvare meg og mine spillere. Jeg må være aggressiv - det syns jeg er rettferdig, sier Villas-Boas, og kommer med en påstand om hvorfor Nevilles sier som han gjør.

- Vi vet at de fleste som uttaler seg har en fortid direkte relatert til visse klubber, som er deres favorittklubber. Det gjør at de er partiske når de utgjør seg en mening, uttaler portugiseren.

Chelsea får uansett besøk av ligalederen, Manchester City, på mandag. Villas-Boas mener Chelsea fortsatt må regnes som en tittelutfordrer, selv om de er ti poeng bak Manchester City.

- Chelsea har nå det samme antall poeng som de som ble mestere sist og de som ble mestere for tre år siden. Og vi har to poeng mindre enn mesterne for fire år siden, uttaler portugiseren beskrivende.

Følg Chelsea-Manchester City i vårt LIVE-system på mandag klokken 21.00!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere