RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos/Scanpix

Villas-Boas raser mot Modric

Sist oppdatert:
Kroaten dukket ikke opp da Tottenham reiste til USA.

Da Luka Modric ikke dukket opp på trening fredag, for så å miste flyet som tok lagkameratene til USA, fryktet mange at midtbanestjernen hadde reist hjem til Kroatia.

Tottenham-spilleren skal være svært interessert i en overgang til Real Madrid. Etter å ha glimret med sitt fravær de siste dagene, har han gjort klubbledelsen i Spurs misfornøyd.

- Uprofesjonelt
Styreformann Daniel Levy skal være svært opprørt over kroatens oppførsel, men har latt Andre Villas-Boas ta styringen. Den portugisiske manageren sier følgende om situasjonen.

- Denne type spilleropprør er ikke noe nytt, men klubbene må beskytte seg selv. Vi må holde fast i våre verdier og rettigheter, sier Villas-Boas ifølge Telegraph.

Den ferske Spurs-manageren legger ikke skjul på at Levy er spesielt misfornøyd med situasjonen.

- Slik situasjonen nå, er spilleren under klubbens reglement. Styreformannen synes ikke han har oppført seg på en profesjonell måte.

- Første gang det skjer
Portugiseren mener Modric bør vise Tottenham gjensidig respekt, når klubben åpent har sagt at den vil lytte til bud på spilleren.

- Dette er første gang noe slik skjer med Luka. Vi har vært åpne med ham og sagt at vi kommer til å lytte til bud på ham - noe som er uvanlig.

Villas-Boas går langt i å spekulere i at det er Modric sine rådgivere som trekker i trådene om dagen.

- Det har vært stor interesse for ham tidligere. Dette er første gang han oppfører seg slik. Vi vet ikke hva slags råd han får. Så vidt vi vet, er han tilbake i London.

- Ba om unnskyldning
Luka Modric har allerede fått beskjed om at han kommer til å bli bøtelagt for sin oppførsel.

Tidligere denne uka, møtte Modrics agenter Real Madrid i håp om at den spanske storklubben kan øke sitt bud for å nærme seg prislappen på 40 millioner pund.

Sent mandag kveld la Tottenham ut en pressemelding om at Modric har meldt seg til trening igjen og at støtteapparatet nå vil avgjøre hva som vil skje videre.

Ifølge The Sun har Mordic krøpet til korset og bedt om unnskyldning for at han har vært fraværende de siste dagene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere