Villas-Boas spår Moyes-trøbbel for United

Foto: Getty / All Over Press

André Villas-Boas tror frykten for å møte United er borte.

David Moyes er inne i starten av karrieren som Manchester United-manager. Nå tror André Villas Boas, manager for Premier League-rivalene Tottenham, at Manchester United-dominansen kan være på vei mot slutten.

- Har ikke Fergies aura
Villas-Boas tror nemlig at Ferguson var så viktig for klubben at han faktisk er uerstattelig.

- David Moyes har ennå ikke den auraen Ferguson hadde. Dette kan ha en direkte innflytelse på spillerne i Manchester United, men også på motstanderne. United hadde, på grunn av Fergusons vinnerhistorikk, en aura av uovervinnelighet, sier Villas-Boas til The Times.

Klikk på bildet for å forstørre.

Tottemham-sjefen mener nemlig at frykten for å møte Manchester United nå er betydelig mindre enn da Ferguson sto bak spakene.

- Frykten for Ferguson gjorde alt vanskeligere. Stallen og strukturen i klubben er fantastisk, men før var det kun én stemme der. Nå er jeg nysgjerrig på å se hva som skjer, sier Villas Boas.

Da terminlisten for Premier League ble offentliggjort forrige uke, kunne man konstatere at David Moyes får en tøff start på sesongen.

Vanskelig sesongstart
I første serierunde, som spilles 17. august, møter de regjerende mesterne Swansea borte i Wales. Allerede i andre runde, som spilles 24. august, får vi en skikkelig storkamp. Manchester United og David Moyes tar nemlig imot José Mourinho og Chelsea på Old Trafford.

- Der skal Moyes helst ha en seier. Hvis ikke så blir det fort svett etter bare seks dager. Det er en veldig interessant kamp. Da kan vi få en pekepinn på hvordan det ligger an, sa Ståle Solbakken på TV 2 da terminlisten ble klar.

- Moyes får enten en veldig god start eller kanskje en veldig dårlig start. Moyes skal også spille en veldig vanskelig kamp i femte runde. Da skal Manchester United til Etihad å møte City. Et sånt kampprogram kan også være positivt. Jeg tror ikke United sitter og skjelver på grunn av det her, fortsatte Solbakken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.