RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Scanpix

«Villdyret» slo til

Sist oppdatert:
Alvaro Negredo scoret et uhyre viktig mål mot CSKA Moskva.

CSKA MOSKVA - SEVILLA 1-1:

I sommer var Alvaro Negredo en av de mest omtalte spillerne i Nettavisens faste ryktespalte. Spissen ble linket både hit og dit, men en overgang til en ny klubb skulle likevel drøye lenge.

Til slutt var det Sevilla som fikk napp på spilleren som har fått kallenavnet «Villdyret fra Vallecas».

Flere engelske toppklubber skal også ha vært interessert i spissen, men til slutt falt altså valget på et av topplagene i hjemlandet. Og det kan se ut til å ha vært et smart valg.

Kjøpt og solgt
24-åringen har vært en flittig målscorer siden han ble omskolert til spiss under sin første periode i Real Madrid, og selv om han aldri har klart å spille seg inn i A-lagsstallen til hovedstads-klubben, så har de i det minste tjent gode penger på ham.

I 2007 ble han solgt til Almeria, der han gjorde stor suksess. Dermed valgte Real å benytte seg av en klausul de hadde om å kjøpe spissen tilbake for 5 millioner euro sommeren 2009. Like etter solgte de han videre til Sevilla for 15 millioner euro.

Men selv om Sevilla måtte ut med store penger for å hente 24-åringen, ser det ut til at det de har fått en habil spiss for utlegget. Så langt har han scoret 7 mål i La Liga, og ett mål i Mesterligaen.

Et praktmål
Mesterliga-målet kom så sent som i onsdagens åttendedelsfinale mot CSKA Moskva. Etter 25 minutter utnyttet Negredo rot av både forsvar og keeper, og pirket inn 1-0 ved bakerste stolpe.

Seier skulle det imidlertid ikke bli. For i det 66. minutt dukket den tidligere Liverpool-spilleren Mark Gonzalez opp og banket ballen i steget med et langskudd fra rundt 30 meter. Skuddet suste forbi Sevilla-keeper Andres Palop og opp i krysset. Et supermål!

Dermed endte det 1-1 på Dinamo Stadion, men det var nok likevel spanjolene som hadde størst grunn til å være fornøyd med resultatet. De har nå et godt utgangspunkt før returen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere