*Nettavisen* Sport.

Ville ikke si unnskyld til Rooney

MØTTES: Vegard Forren kalte Wayne Rooney for småtjukk.

MØTTES: Vegard Forren kalte Wayne Rooney for småtjukk. Foto: Eddie Keogh (Reuters / NTB scanpix)

- Han tåler dette, sier Vegar Forren.

04.09.14 08:47

ENGLAND - NORGE 1-0:

LONDON (Nettavisen): Engelsk presse er kjent for å gjøre fjør om til høns og i møte med britiske journalister blekner selv den norske pressen.

Denne gang er det landslagsspiller Vegar Forren som har fått erfare at man bør holde tett når de engelske tabloidene snuser rundt hjørnene.

I et intervju med TV 2 kom Molde-profilen med en liten spøk.

- Wayne Rooney ser småtjukk ut, sa Forren tydelig spøkefull.

Se videointervju med både Wayne Rooney og Vegard Forren nederst i artikkelen.

Overskrifter
På balløya har man dog ikke samme sans for humor som midtstopperen og Forrens kommentar ble fort et tema i avisene onsdag.

Aviser som The Sun, The Mirror, Daily Mail og Daily Star kjørte knallhardt på nordmannens uttalelser og serverte overskrifter som «Captain Fatso».

Onsdag kveld sto forsvarsspiller Forren ansikt til ansikt med angrepsspiller Wayne Rooney og Molde-profilen kom fra det hele uten komplikasjoner.

- God tone
Forren forteller til Nettavisen etter kampen at han ikke følte noe behov for å forklare seg overfor Rooney og at spissen ikke så ut til å ta kommentaren spesielt tungt.

- Uansett om det var en spøk eller ikke, så var det stort for meg å møte Rooney. Jeg har alltid vært Manchester United-supporter og en stor Rooney-fan. Det var et spesielt møte for meg, sier Forren til Nettavisen.

- Sa han noe til deg?

- Nei, ikke om det, vi hadde en god tone ute der. Vi vekslet noen ord på vei ut i andre omgang, men han bare flirte. Han virket ikke helt i toppform og det var ikke han vi var mest redd for. Vi hadde god kontroll på ham i store deler av kampen, sier Forren om Englands matchvinner.

- Følte du behov for å unnskylde?

- Tåler det
- Nei, jeg tror uansett at han er vant til hvordan pressen fremstiller ting og han tåler dette. Vi hadde fokus på å gjøre en god prestasjon og jeg synes vi klarer det, defensivt. Vi ville spille med selvtillit, sier nordmannen.

I snakk med norsk presse påpeker imidlertid Forren at Rooney i samtale med Joshua King spøkefult hadde sagt at også Forren hadde et par kilo for mye.

- Det må jeg tåle, sier stopperen.

Det eneste målet onsdag kom i andre omgang da Raheem Sterling ble lagt i bakken av Omar Elabdellaoui. Rooney omsatte straffen i nettet.

Se videointervju med Rooney og Forren under:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=2SUytoYgwUs_IgxmM1sEJxdWqZJGykozlxQohSpXK1320E5SNv17LX1O1_lWKhrGXkJPT23E4sFEx_cSe3M7EZW2Kq5wiuVzxlkHWSBeloFR7N_0KZFAJ4zz6WRw0GtfTtRPfkM4iaE&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=AEvL53mj6m7dTdx6e6QgPVtpDzlMC8Z78eHiVATksJfxDfgQcGNNDuMl9SuWHLWtQiVe7ImausjLddg5KYVwiSw5qNFpiJA8X3xsZZuaXQOjqHOnxwRBn7sojDNMDAt7kauwBlvbSCOQpUh0Ke211WSPqYvPJ79u&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.