*Nettavisen* Sport.

Ville sjekke Liverpool-spillere

STJERNEJAKT: Nina (til venstre) og Oy hadde som mål å fange oppmerksomheten til Liverpool-spillerne på nattklubben Bar@494 i Bangkok. Foto: Stig Martin Solberg (Nettavisen)

Liverpool klarte bare uavgjort mot Thailand, men etterpå kunne de lett fått full pott.

24.07.09 22:22

BANGKOK (Nettavisen): Liverpools stjerner tok Bangkok med storm under første del av lagets oppvisningsturné i Asia.

Thailand vet å gjøre stas på internasjonale superstjerner, og på statsmannsaktig maner ble de fraktet fram og tilbake mellom sine mange gjøremål i løpet de tre dagene Thailand-besøket varte.

I VIP-busser eskortert av politibiler med fullt blålys, vekket de oppsikt overalt hvor de ferdes i byen med kallenavnet The City of Angels.

Fullt på nattklubben
Og «engler» var det nok av på Liverpools hotell i Bangkok. Lenge før kampslutt var det stinn brakke på nattklubben Bar@494.

Hadde man ikke visst bedre kunne man trodd at det var modellkonferanse på hotellet. Vakre hovedstadsjenter i 20-årene dominerte lokalet.

Et par hundre jenter hadde klart å skaffe seg adgang til nattklubben, og overfor Nettavisen gjorde de ingen forsøk på å skjule kveldens store mål:

– Vi er her for å sjekke opp Liverpool-spillerne. Vi bare håper de vil komme, sier 22-åringen Nut til Nettavisen.

Like etter midnatt ble spenningen utløst. Den ene Liverpool-spilleren etter den andre entret lokalene, og det ble det ekstatiske scener.

(Saken fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Stig Martin Solberg

Stjernene kom
Blant spillerne som hadde bestemt seg for å feste var blant annet blant annet Albert Riera, Dirk Kuyt, Xabi Alonso, Jamie Carragher, Daniel Agger og Alvaro Arbeloa.

Tre vakter hadde sin fulle hyre med å holde jentene på armlengdes avstand. Men det var tydelig at Liverpool-stjernene satte pris på oppmerksomheten.

Til tross for at de satt skjermet, foregikk det hektisk flørtevirksomhet. Blikkene fra jentene var ikke til å misforstå, og flere av spillerne inviterte etter hvert noen heldige utvalgte til bordet.

Bangkok-jentene Nimit (27) og Nong (24) var ikke blant de heldige.

– Klart jeg skulle ønske det var meg, men jeg er ikke så veldig lei meg. Mine to favoritter Steven Gerrard og Fernando Torres er jo ikke her, sier Nong.

Ved totiden trakk de fleste av spillerne seg tilbake.

Noen få valgte å fortsette festingen, og tok med seg noen av jentene til det som for tiden er Bangkoks mest populære nattklubb: «Spicy».

En av Jamie Carraghers nære venner slo overfor Nettavisen fast at Thailand-oppholdet virkelig hadde gitt krydder til tilværelsen for Liverpool-spillerne.

Liverpool er nå i Singapore på neste del av Asia-turneen sin.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Stig Martin Solberg

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag